Typer ABS rørfittings

Typer ABS rørfittings  Acrylonitril Butadien Styrene (ABS) rørfittings, laget av plast, er svarte i fargen for å identifisere dem separat fra annet plastrør som brukes til rene vannkilder. Brukes i drenerings-, avløps-, avløps- og avtrekksapplikasjoner, også kjent som DWV, og disse rørene har flere beslag og størrelser for bruk i bolig- eller kommersielle avfalls- og kloakkapplikasjoner.

Fittingstyper

Med DWV-rør eller ABS rørfittings, finnes ulike typer beslag, avhengig av applikasjonen, for bruk ved å lage et drenerings-, avfalls-, ventilasjons- eller avløpsrørsystem. Med kvinnelige skruearmaturer, albuer, kvinnelige glidearter, mannlige til glidekoblinger, koblinger, luftebuer, lange feiebuer, dobbelt 'Y' -beslag, 90-graders, langbukt, kortbøyning og en kombinert tee ' Y-montering finnes det flere alternativer for å bøye rundt hjørner eller tilpasse innredning for å passe til toaletter, vasker, dusj og badekarrør, vaskemaskinavløp, takventiler og mer.

Holdbarhet

Designet for ekstreme temperaturer og holdbarhet, ABS rør og beslag installeres under et hus eller en kommersiell bygning eller direkte i bakken. Klar til å motstå temperaturer fra -40 grader opp til 180 grader Fahrenheit, ABS-rør og tilbehør korroderer ikke eller ruster på grunn av plastblandingen. ABS-rør og innretninger er ment for bruk med vanlig husholdningsavfall og avløp. Kommersielle applikasjoner som inneholder svovelsyre, vil kanskje vurdere en annen type montering fordi ABS-rør og -fittings mislykkes når de utsettes for visse kommersielle løsningsmidler eller forbindelser.

Størrelser

ABS koster mindre og er enklere å installere fordi et enkelt løsningsmiddel sementeringsprosess forbinder de fleste rør og beslag sammen. Ved tilkobling av skrueinnretninger bidrar rørleggerens tape og løsningsmiddel til å sikre en solid forsegling. Boligbruk inkluderer innretninger som starter fra 1 til 12 cm. Større beslag for kommersielle applikasjoner er tilgjengelig fra selskaper som leverer forsyninger til kommersielle byggeprosjekter. ABS-rør og rørfittings er tilgjengelig på nettet eller fra en lokal VVS, byggeforsyning eller maskinvarebutikk.

Andre artikkelen

DIY: Garage Isolasjon
Typer av dekkgulv
Baderomslagringsideer
Slik beregner du Backsplash Tile
Slik installerer du fliser over tunge og groove gulv
DIY: Råd om å legge linoleum
Hvordan Design og Bygg en Wood Shed
Hvordan bygge en gårdsplass med betongblokker
Slik reparerer du en Tørrmur Tak med vannskade
Hva er utsiden T1-11 House Siding?
Hvordan installere Engineered Flooring på Betong
Slik installerer du husholdningenes teppe
Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
Hva er R19 Batts Isolasjon?
Hvordan Miter Cut Crown Molding
Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Er Travertin et godt valg for en dusjmur?
Hvordan lage en brannsikker vegg
Dekkbyggingskoder for skinner