Treskjæring og dreieverktøy

Treskjæring og dreieverktøy  Du kan bruke tre til å lage mange vakre og nyttige elementer, ikke bare møbler. Med de riktige verktøyene kan du lage trebolter eller penner. Skåler, lysestaker, leker, dukker og fiske lokker har blitt laget av tre i generasjoner. Spesialiserte operasjoner som skjærebrett kan gjøres med en kniv, men det er et verktøy sett designet bare for det formålet. Hvis du er heldig nok til å ha en trehjulspinne, må du komplementere den med et sett av sving verktøy. Med disse verktøyene kan du lage nesten alt du kan forestille deg.

Threading Wood

Skjære tråder i tre er mye enklere enn å kutte tråder i stål eller rør. Operasjonen er veldig lik, materialene er veldig forskjellige Tretrådskjæringssettene har en dyse for å kutte tråder på en dowel og en eller to kraner for å kutte tråder i en blokk av tre. Dysen er laget av hardtre og messing, kranen av stål. Omtrent alt tre vil ta tråder hvis verktøyet er skarpt nok, men hardt tre er mye lettere å trå. Disse kittene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, vanligvis 1/2 tommer til 1 tommer.

Vendeverktøy

Trehjuling krever et unikt sett med verktøy . Det er mange individuelle svingverktøy, men de faller inn i tre grunnleggende kategorier rier eller former: gylle, meisel og avskjøring. En gylle brukes til å fjerne store mengder trevirke raskt og få prosjektet i grov form. Meisler brukes til å lage fine detaljer i stykket som det blir i dreiebenken. Avskjæringsverktøy brukes til å skille det ferdige prosjektet fra avfallsverket.

Skarphetverktøy

Trebearbeiding krever skarpe verktøy. Det er to grunner til å være spesielt oppmerksom på skjærekantene: effektivitet og sikkerhet. Kjedelige verktøy vil rive veden, noe som gjør det langt vanskeligere å oppnå en riktig finish. De er også farlige fordi de kan fange på arbeidsstykket og bli en dødelig missil i butikken din. Slipende honer, steiner og maskiner er uunnværlige når du arbeider med treverktøy.

Andre artikkelen

Slik installerer du et fliselegg
Fordelene ved en solid betongblokkvegg
Slik installerer du Vinyl Sheets
Slik monterer du skap på en betongmur
Hvordan kutte vaskehull i laminat
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
Gassrørforseglingsproblemer
Hvilke materialer brukes i takkonstruksjon?
Hvordan lage en Sawhorse Table
Fjerning av Graffiti Paint
Slik installerer du innfelt belysning i ny konstruksjon
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Møbelbelegg Verktøy
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
Badutstyr for funksjonshemmede
Slik bruker du lengre borekroner
Skap Refacing Styles
Glassert vs. Unglazed Porselen Tile