Tips om oppsett og plassering for innfelt belysning for stuen

Tips om oppsett og plassering for innfelt belysning for stuen  Innfelt belysning er ofte forvirrende til amatør hjemme dekoratør siden de er forskjellige enn en sentral takarmatur, en bordlampe eller en gulvlampe. Flere alternativer er tilgjengelige når du planlegger plasseringen eller innfelt belysning; Vær oppmerksom på noen tips når du planlegger hvordan du bruker dem i stuen.

Forskjellige typer for forskjellige formål

Flere typer innfelte lysarmaturer er tilgjengelige. Den typen som retter seg rett ned gir generell belysning. Noen tar sikte på veggen, noen er faste og noen er justerbare aksentlamper, slik at du kan rette dem mot et bestemt kunstverk eller annet element på veggen. Veggskiver er forsynte lamper laget for å sikte mot en vegg for å gi mer diffust belysning. Du kan blande alle disse typer sammen eller blande dem med andre typer lyskilder.

Spacing

Når du planlegger avstanden til individuelle lysarmaturer, se produsentens spesifikasjoner for å se hvor stor en lysstråle hver Individuell armaturkasting når den er montert på takets høyde. Tegn et diagram med sirkler av denne diameteren som viser hvordan du distribuerer belysningen med ulike plasseringer. Ta hensyn til størrelsen på rommet, aktivitetene som foregår der og den andre belyser deg kan også bruke, inkludert veggskjermer, bord og gulvlamper.

Lysarmatur Trim

Se etter inventar som har trim som passer innredningen din. De fleste innfelt lysarmaturer har rund trim, men du kan også få firkantede armaturer hvis Du kan finne trim som er metallisk gull, sølv, bronse eller hvitt for å matche takfargene. Trimmen kan være bred for å gjøre en uttalelse eller smal og nesten usynlig. De fleste innfelt belysning har en tendens til å ha et moderne utseende , men noen t Felger passer til utseendet på et eldre, tradisjonelt hjem.

Dimmerbrytere og ledningsdiagrammer

Du har flere alternativer når det gjelder å kontrollere en rekke innfelte lysarmaturer i stua. Det enkleste alternativet er å kontrollere dem alle med en veggbryter, men dette er kanskje ikke det beste alternativet. Hvis du har en TV i rommet, eller et stort vindu som gir mye lys, eller et lyst bord eller gulvlampe, kan du ha en god grunn til å bare ha behov for noen av de forsynte lysene mens andre er av. Eller hvis du har rettet noen på veggene og andre rettet rett ned, vil du kanskje kontrollere disse separat. Vurder også muligheten til å sette noen eller alle innfelte lysene på en dimmerbryter, slik at du kan styre lysstyrken på lyset i rommet.

Andre artikkelen

Gjør det selv Patio Finishes for eksisterende betong
Hvordan kutte kurver i flis
Bærbare hydrauliske verktøy
Hjemmelaget Maple Syrup evaporators
Sparsommelige ideer for kjøkkenet ditt
Slik installerer du et flisegulv i et oppe bad
Hvor ligger Thymus-kjertelen?
Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
Slik forsegler du et keramisk gulv
Slik fjerner du plastskruer
Hvordan lage Cement Steps
Slik bruker du en snekkerens nivå for å måle
Slik installerer du en teppereduksjon
Bungalow takstiler for et hus
Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Hvordan legge baderom Keramiske fliser på veggen
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Hvordan å forsegle en epoxy gulv