Tips for kutte marmor

Tips for kutte marmor  Marmor brukes i og rundt boliger av alle typer. Enten det er en marmor terskel går inn på badet ditt, eller en tumbled marmor backsplash på kjøkkenet, kan marmor bli kuttet hjemme. For å gjøre jobben enklere må du sørge for at du har det riktige utstyret, og ta riktige målinger på forhånd.

Forhold forsiktig

Selv om det er fristende å forestille seg at hver flis i en boks er nøyaktig den samme størrelsen, sannheten er at mange typer marmor ikke er alle de samme. Terskelgrenser, plater for forfengelighetstopper og marmorfliser kan alle variere i størrelse. Dette gjelder spesielt for tumbled materialer.

Mål hver flis individuelt før du kutter den. Ikke merk av hva du antar å være en 4-tommers kutt på hver flis; i virkeligheten som kan forlate deg med en flis kuttet perfekt og flere fliser med kutt som er for store eller for små.

Bruk en Diamond Wet Saw Blade

Marmor er et skjøre materiale som kutter det beste på en diamantkross vått sagblad. Tile nippers kan knekke steinen, eller være for vanskelig å jobbe med for flere kutt. Rett, buet og rynket snitt kan alle bli laget i marmorfliser, terskler og plater på en våt sag.

For å lage et kutt på våtsag, merk marmoren med en fettblyant og linje opp området som skal kuttes med bladet. Slå på saga og før forsiktig marmoren inn i bladet. Tillat bladet å kutte marmor uten å presse; bladet vil trekke marmor med bare et lite press fra deg. Bruk alltid et øyevern når du kutter marmor.

Bruk et polerhjul

Av og til, etter at kuttet er gjort, vil kanten som er igjen på en marmorfliser eller -plate være grov og tynn. En håndholdt vinkelsliper eller poleringshjul kan brukes til å glatte kanten og redusere sjetonger. Kjør hjulet kontinuerlig oppover og over kanten så vel som langs lengden for å glatte det. Ikke legg hjulet på ett sted for lenge, fordi dette kan ødelegge steinen.

Andre artikkelen

Interiørmalingfarger for et strandhus
Moderne Bad Tile Design Ideas
Innramming av en fliseredusj
Wood Beam Ideas
Hvordan bygge et hus i U.K.
Hvordan lage en ytterdøråpning
Veggbyggingsverktøy
Bambus Gulv og vann
Hvordan påføre Vinyl Siding Over Wood Lapped Siding
Sammenligning av Solar Attic Fans
Slik bruker du en Craftsman Wet Vac
Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Hvordan Remodel et loft soverom
Soveisolasjonsforskrifter
Hvordan bygge et røykhus for å gjøre jerky
Slik installerer du keramiske benkeplater
Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling
Hva er plastrør klassifiseringer?