Thatch Roof Instruksjoner

Thatch Roof Instruksjoner 

1.

Spritt tørket halm på bakken eller gulvgulvet og hell vann over det med en bøtte, kaster strået med en gaffel for å sikre at den blir grundig fuktet. Halmen skal være tre til fire meter lang.

Samle halmen i bunter 12 til 18 tommer bred og 4 til 5 tommer tykk. Trekk ut eventuelle strøer som ligger skrå eller tverr og Trekk buntene sammen tett. Fest hver av disse buntene i midten med garn som er impregnert med tjære for å gjøre det vannavstøtende. Fest fire til seks av disse buntene mellom tannene i en to-tynn skjæregaffel og bære dem på taket, og fest gaffelen der med en pinne og streng.

3.

Kutte flere stenger av fleksibelt tre som hazel over to inches i diameter og to meter lang. Del hver stang i åtte stykker og kutt endene til et punkt med en kniv. Soak dem i vann i flere timer for å myke dem. Disse vil bli brukt til 'spars' for å feste bunter av halm til hverandre.

4. Legg den første bunten på høyre side av taket på taket. Fest det til battene som løper horisontalt mellom sperrene eller pin det ned med en pol på en tomme diameter spikret til sperrene på hver side. Legg nok bunter side om side for å dekke taket ca tre meter bredt. Våt dem igjen og kam dem med en rake for å trekke ut noe løs halm. Slå dem flatt med baksiden av raken. Trim av bunnen av buntekvadratet på taket.

5. Legg de neste buntene over de første, overlapp dem slik at mindre enn halvparten av de første bunter viser.

/p>

6.

Ta en sparke, bøy den i to, vri den to ganger rundt seg og skyv den inn i halmen for å feste en bunt til bunken under den. Plasser en spar om hver fot langs hver rad av bunter.

7. Legg en annen bunke over den andre, fest den på samme måte og fortsett opp til topp. På toppen, la halvparten av den siste bunken stikke utover toppen.

8.

Start på takskjermene igjen og legg flere bunter ved siden av de første som jobber opp til toppen. Gjenta til den ene siden av taket er dekket, start deretter på takkanten på den andre siden og gjør det samme. Når du kommer til toppen, bøy deg over den siste bunken fra den andre siden og fest den ned på denne siden, legg den siste bunten på denne siden med noen stikker opp og bøy den over, slik at du kan feste den ned på den første siden .

Tips og advarsler

 • Du kan legge til nettverk over taket for å hindre fugler i å hakke i stråtaket.
 • Opplevde dekkere lager fortsatt stråtak i dag, selv om en ny arbeidstaker vanligvis krever flere års praksis før han kan lage et langvarig vanntett tak. Mange regioner har sine egne lokale tradisjoner, slik at deformeringsmetoder varierer alt etter sted. Moderne tøffere kan også innlemme wire netting, metall pigger og andre tilpasninger for enkelhet og holdbarhet. Avhengig av hvor du bor, kan lokale lover tillate et stråtak, men sjekk først med forsikringsselskapet og bygningsinspektørene, og sørg for at du forstår viktigheten av brannsikkerhet og vedlikehold.

  Andre artikkelen

  Attic Stair Installasjon over joists
  Ideer om hvordan man bygger et nytt hus
  Slik gjenoppretter Laminat Kjøkken benkeplater
  Dusjkraner Typer
  Hvordan gjenopprette Brick Peiser
  Slik passer du til toalettstoler
  Moderne Kitchen Backsplash Ideas
  Grønne produkter og teknologi
  Tips for Trim Work
  Hvordan gjenopprette en gammel tregulv
  Slik beregner du størrelsen på en stråle
  Slik installerer du en skrue på en tubutløp
  Slik kjøper du en vindturbin til hjemmebruk
  Slik borer du et vann godt i South Carolina
  Hva er melamintømmer?
  Slik installerer du paneler på gips
  Tilskudd til installasjon av solpaneler
  Residential Siding Tips
  Sammenligningshardhet av bambusgulv til andre
  Mortar Mixer Hjelp