Styrofoam Holdbarhet

Styrofoam Holdbarhet 

Definisjon

Styrofoam er et varemerke eid av Dow Chemical Company. Det er navnet på ekstrudert polystyrenskum. Dette skummet har et bredt spekter av bruksområder, inkludert isolerende hjem og håndverk. Mens noen omtaler skumkopper og matbeholdere som er laget av Styrofoam, er disse elementene vanligvis laget av en forskjellig type skum kalt utvidet polystyrenskum.

Fuktmotstand

Styrofoam har en lukket cellestruktur som hindrer vann fra å trenge inn i materialet. Det er det som gjør Styrofoam så flytende. Det er også det som gjør det så slitesterkt for marine applikasjoner. Det ble først brukt av Coast Guard i 1942 i en seks manns livflåte. I dag brukes den til bygging av store marinefartøyer, inkludert båthus. < h2> Stivhet Styrofoams stivhet betyr at den brukes som isolasjon, vil den forbli på plass i stedet for å bøye eller sagke. Den samme lukkede strukturen som gjør den motstandsdyktig overfor fuktighet, gir dens stivhet. I motsetning til andre skum, Styrofoam komprimeres ikke lett, noe som betyr at den kan brukes i bærende applikasjoner.

Lavt rotfrekvens

Styrofoam motstår rot, mugg og soppvekst. Dette betyr at Skum som brukes i isolasjon i et hjem kan vare mange årtier helt uberørt av tid. En del av årsaken til dette er at det ikke gir noen slags næringsstoffer til skadelige organismer.

Kjemisk motstand

I tillegg har Styrofoam en god motstand mot ulike typer kjemikalier kjent for å bryte ned certa i byggematerialer. Den lange listen over materialer som Styrofoam har, har en utmerket motstand mot syrer, baser, salter og alkoholer. Styrofoam er et av de materialene som hele tiden er rundt, enten du skjønner det eller ikke. For eksempel, huset du bor i eller bygningen du jobber med, har sannsynligvis Styrofoam-isolasjon. Hvis du er en crafter, bruker du sannsynligvis Styrofoam fra tid til annen. Styrofoam er så populær på grunn av sin allsidighet. Det er også et veldig slitesterkt produkt, til tross for at det enkelt kan klippes og formes. En rekke egenskaper som er unike for Styrofoam gjør det så holdbart.

Andre artikkelen

Energieffektive kilder til varme
DIY: Baderomsmaling
Slik fjerner du parkett
Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
Hvordan fjerne en Caulked Håndkle Bar
Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
DIY Corner Bar Cabinet
Hvordan måle en dør
Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
Slik installerer du banebelysning i et takloft
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Tile Vs. Cultured Marble Dusj Stall
Fjerning av kjøkkenskapslim
Slik fjerner du en sirkelsagblad
Cultured Marble vs Onyx
Slik installerer du Vinyl Sheets
Hvordan lage en bar teller
Slik Sikker Gjenopprett Old Tile From Concrete
Slik installerer du en Tile Backsplash på kjøkkengips
Hva er blinkende tape?