Slik plasserer du en boretrykk

Slik plasserer du en boretrykk 

1.

Mål avstanden fra midten av borepresschucken og den ene enden av borepressesengen med målebåndet. Trekk 3/4 tommer fra målingen for å bestemme lengden som trengs for monteringsbjelken.

2.

Åpne borkrysschucken og fest presisjonspinnen i chucken. Pass på at det gjengede hullet i den ene enden av presisjonspinnen peker mot boretrykkssengen.

3.

Hek målingen på den avrundede enden av festet bar. Skyv hullet nærmest den totale lengdemåling du fastslår i trinn 1 på enden av presisjonspinnen festet i borepressens chuck.

4.

Monter monteringsskruen gjennom det motsugede hullet på monteringsbjelken og inn i bunnen av presisjonspinnen. Avhengig av monteringsskruehodetype, bruk enten Allen-nøkkelsettet eller Phillips-skrutrekkeren for å stramme monteringsskruen, og fest monteringstangen til presisjonspinnen.

5.

Hook Skiveindikatoren på den avrundede enden av monteringslinjen, i henhold til betjeningsanvisningene til oppringingsindikatoren.

6.

'Null ut' Sett stemplet på tallerkenindikatoren mot overflaten av borepressesengen. Legg merke til plasseringen av indikatorstiftet. Vri monteringslinjen 180 grader og gjenta trinnet. Hvis oppringingsindikatoren leser samme nummer på begge sider av borepressesengen, er sengen firkantet. Hvis sengen ikke er firkantet, fortsett til trinn 7.

7.

Løsne senterpivotpinnen, som ligger rett under overflaten på borepressen. For å gjøre dette, fest en stikkontakt til 1/2-tommers sperrehåndtak og vri svingmøtret mot urviseren.

8.

Vip borepressesengen til tallknappen viser samme lesing på begge sider av sengen.

9.

Lås borepressesjengen på plass ved å stramme svingmøtrikken med 1/2-tommers sperrehåndtak.

Når du trenger å bore presisjonshull, går du til en boretrykk. En boretrykk bruker en chuck festet til en spindel for å kontrollere plasseringen og dybden av hullet du borer. For at hullet skal være rett og sant, må boretrykket og borepressen være firkantet med hver andre. Hvis de ikke kommer, vinner hullet ikke på toppen og bunnen av materialet du borer.

Andre artikkelen

Hvordan å henge gips på et hjørne
Slik Vann Seal en kjeller
Radiant oppvarming problemer
Hvordan bruke Cedar Helvetesild
Små baderomslayout ideer
Definisjon av Light Ballast
Typer House Gutters
Hvordan passer Vinyl Gulv
Jensen Peis Gel Bruksanvisning
Slik installerer du en Tin Backsplash
Hvordan bygge en liten leilighet i kjelleren
Typer Flat Roof Construction
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Hvordan Stink Knotty Pine
Attic Shelving Ideas
Power Woodworking Tools
Hvordan legge Solid Oak Flooring
Hvordan kutte en teller for en vask
Slik opererer du en neglpistol
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?