Slik matcher du sidespor til murstein

Slik matcher du sidespor til murstein 

1.

Kjøpe en fargeprøveinnretning som kalles et bærbart kolorimeter. Color Cue u0026 # xAE; 2.1 er Pantones versjon. Det er flere merker på markedet, så se etter en som passer til dine behov. Color Cue u0026 # xAE; 2.1 er omtrent på størrelse med en mobiltelefon, og den kan transporteres til de fleste steder. Bruk denne Enhet for å lage flere fargeprøvinger av mursteinen under ulike lysforhold.

2.

Be om fargekortprøver fra Pantone-forhandleren for å gi en serie fargeprøver basert på prøvetaking. Fordi Pantone regnes som en av bransjestandardene i farger, kan du identifisere riktig farge i forhold til at andre næringer, for eksempel en malingbutikk, kan replikere.

3.

Gi Pantone-informasjonen til din maleleverandør og be om et halvt dusin prøvefargemaling for å prøve den faktiske sidesporingen. Dette vil tillate malingsleverandøren å eksperimentere med de nærliggende fargeprøvene for å finne fargen som fungerer best under de vanligste lysforholdene i bygningen.

Matchende farge til murstein er ofte vanskelig. Ofte vil et hjem være sammensatt av flere forskjellige materialer, og hvis det er for mange komponenter, kan sluttresultatet være et hakkende utseende. En måte å forene forskjellige materialer er å gjøre dem i samme farge. Når to gjenstander har samme farge, blir forskjellene mer teksturelle og mindre et spørsmål om farge.

Andre artikkelen

Små baderomsreduserende ideer
Hvilke materialer brukes i takkonstruksjon?
DIY Countertop Kontakt Cement
Hvordan kutte Keramisk Tile med en Glass Cutter
Hva er en Gable Dormer?
Kitchen Island Table Ideas
Drop Ceiling Typer
Typer Gate Locks
Hvordan sette opp en stige
Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
Gipsplanketyper
Typer av gulvbord
Slik installerer Vinyl Gulv Over Betong
Lag ditt eget gråvann, tørk, vel 55-gallon trommel
Verktøy for å bygge en vegg
Hva er fordelene og ulemper ved bruk av solenergi?
Slik installerer du plastfliser
Dør Trim Alternativer
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Isolasjon R Verdier Forklart