Slik løser du betong

Slik løser du betong 

1.

Beskytt deg selv ved å dekke hele din blanke hud slik at ingen våt betong stikker til den. Bruk hansker, vernebriller og en papirmaske over nesen og munnen.

2.

Skru av eventuelle skarpe, brutte betongstykker med kald meisel og en liten sledehammer. Gni en wirebørstet børste over mindre sprekker for å fjerne biter av smuldrende betong.

3.

Vask betongen helt. Vent en til to dager for betongen å tørke grundig.

4. Bruk silikonisert latex caulk til å fylle små sprekker. Klem caulk inn i sprekkene. Fjern eventuelt overskudd på toppen med en hansket finger eller kanten av en kittkniv.

5.

Trowel betongplaster på større sprekker og hull. Begynn med et tynt lag om 3/8-tommers tykt. Glatt lappen med metallplaten. La lappen sette opp. Påfør et andre lag av lappen. Spred produktet tett nok til at nedbørene i betongen er jevne med overflaten. Bruk kanten av trowel til å skrape bort overflødig betongplaster. Smør overflaten på flekkene med flateflaten.

6.

Konstruer små rammer fra skrapbelagt tømmer og dupleks negler for å passe rundt dype sprekker eller hull. Legg disse rammene på plass. Vekt ned hver ramme ved å plassere store steiner eller fiskevekter langs toppen.

7.

Hell forberedt betong i hver ramme, inntil hvert skadet område er i nivå med betongen rundt den

Bruk en spade som passer inn i rammene for å glatte overflaten av betongen og forsiktig tampe den ned.

9.

Dekke alle de områdene du lapper med plastfett. La tarpene være på plass i syv dager. En gang om dagen spray lett hvert patched område med vann fra en hageslange eller en sprøyteflaske. Erstatt tarps etter denne behandlingen.

Tips og advarsler

 • Beskytt alle dine betongflater med mursteinforseglingsmiddel for å unngå fremtidig skade.
 • Betong er et av de vanligste materialene som finnes i og rundt boliger, og kan også være en av de lettest skadede. Mange betongflater tåler mye trafikk, miljømisbruk, slike stoffer som syrer og salter som er kaustiske for det, og andre typer dårlig behandling. Det er ikke rart at disse overflatene kan være noen av de første som ser gamle og ragged ut, noe som kan ødelegge utseendet på alt rundt dem. Reparér betongen din for å få det til å se nytt ut igjen og nyt ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Billige materialer for baderom remodeling
  Ideer for ombygging av små kjøkken
  Hvordan slippe et tak for å redusere støy
  Slik konverterer du 14 mikron til Mils
  Slik legger du travertinfliser
  Hvordan male Pine Paneling
  Elektriske kuttverktøy
  Slik Refinish Birch Kjøkkenskap
  Slik plasserer du verktøy på Pegboard
  Veggpapirfjerningsteknikker
  Hvordan å refinfinere en betong veranda
  Hvordan male badet
  Slik bruker du en ringtestindikator
  Slik installerer du en vask i kjelleren
  DIY: Garage Isolasjon
  Slik grout en bad dusj
  Små Baderom Gulv Ideer
  Hvordan pakke ut Vinyl Siding
  Hvor lenge har en kompositt singel tak sist?
  Corner kjøkkenvask ideer