Slik lader du et Ni-Cad Power Tool-batteri

Slik lader du et Ni-Cad Power Tool-batteri 

1.

Koble Ni-Cad batteriladeren til en strømkilde.

2.

Følg produsentens instruksjoner for å fjerne Ni -Cad batteriet fra verktøyet du vil lade. De fleste Ni-Cad batterier trekker ut av bunnen av håndtaket på verktøyet ditt, men noen kan også ha et sikkerhetsbeslag som holder dem på plass som må låses opp før Du kan trekke ut batteriet.

3.

Sett inn Ni-Cad batteriet i laderen, slik at batteriet er opp ned. Batteriens smale aksel går i laderen og Den brede foten av batteriet skal peke mot taket. Se etter at batteriets indikatorlampe på laderen begynner å blinke - det betyr at batteriet er riktig tilkoblet og har begynt å lade.

4 .

Overvåk laderen. Når batteriindikatorlampen slutter å blinke og forblir tent, er batteriet fulladet. De fleste Ni-Cad batteriladere slår seg ikke av automatisk når riktig spenning i batteriet ry er oppnådd, så fjern batteriet for å unngå overladning (for et helt dødt batteri, vil dette ta ca. 16 timer).

Tips og advarsler

 • Kjøp en batterilader, og koble den til batteriet når verktøyene ikke er i bruk. En batteriladere vil holde batteriet 'toppet' ved å sende en liten strøm til batteriet, slik at det ikke tømmes helt under lagring.
 • Et overladet batteri kan enkelt eksplodere. For å unngå skade, dersom du mistenker at batteriet er overladet, koble det fra ladeapparatet og la det sitte i 24 timer for å la noen av den lagrede strømmen forsvinne.
 • Ved å bruke bærbare kraftverktøy gjør det mye lettere å jobbe med prosjekter, da det eneste valget var et kraftverktøy og miles av forlengelsesledninger for å komme fra stikkontakten til hvor du jobber. Hvis du har brukt en, vet du at når batteriet går tomt, kan det føre til alvorlige forsinkelser i prosjektet mens du venter på at den skal lade opp. En god praksis er å holde to batterier for verktøyet ditt. Mens en er i bruk, kan du lade det andre Ni-Cad batteridrevet batteri.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage Crown Molding Corners
  Slik installerer du laminat
  Hvordan å fikse vegg skap
  Hvordan henge en interiørhusdør
  Hule veggisolasjonstyper
  Hjemmelaget Post Hole Digger
  Slik installerer du Stone Tile Backsplash
  Slik legger du fliser på gulvbord
  Veggbyggingsinstruksjoner
  Hvordan Beregne Moment of Inertia of a Beam
  Slik Hang en Prehung Interior Door
  Garage Loft Ideas
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Slik bruker du sirkeltang
  Vanity Top Ideas
  Typer av tre kjøkkenskap
  Hvordan behandle Bare Wood
  Fordelene ved Marmorgulv
  Slik kobler du til et lysuttak
  Typer av Jigsaw Blades