Slik installerer du teakgulv

Slik installerer du teakgulv 

1.

Rul ut gulvpapirunderlaget over gulvet i rader, stift det ned med en standardstifter. Start på en vegg og jobber deg over i kurs, som overlapper sidene av kursene med omtrent en tomme. Bruk en barberkniv til å kutte enden av hver strimmel for å passe.

2. Legg den første raden av teakgulv langs startveggen, med den riflete kanten av platene sitter en halv tomme veggen. Denne plassen vil tillate treet å utvide om nødvendig, og vil bli gjemt av gulvkanten. Sett brettene til slutt, forbinder endene med tunge- og sporfittings.

3. Bruk en trimspiker til å skyte negler gjennom ansiktet på den første raden av teakbrett. , legger to negler per fot. Klipp det endelige bordet med miter såken din.

4. Monter de neste tre radene på samme måte, topp-spik dem og koble langs kantene av tungen og Sporfittings.

5. Bruk din pneumatiske gulvstifter til å installere platene etter de første tre eller fire kursene. (Merk: Gulvstifteren er utformet for å sitte på toppen av installerte brett når den skyter gjennom de nye brettene, så du må legge flere gulvbaner for hånden før du kan bruke gulvstifteren.) Sett gulvstifteren på den installerte planker med stiftemaskinens nese som sitter over kanten av de nye plankene, og skyter gulvklammerne ned gjennom sidene.

6. Fortsett å installere teakplankene i kurs, en etter en, med gulvstifteren. Stagger lengden på brettene, slik at de ikke stikker opp fra kurs til kurs. Fortsett så lenge du kan, til den fjerne veggen forhindrer deg i å plassere gulvstifteenheten riktig.

7. < / p>

Spik i de siste par kursene med neglelaget ditt, som du gjorde i begynnelsen.

8.

Bruk en tabell for å lengre kutt det siste løpet av teakgulv, etterlater et halvt tommers gap ved veggen. Gulvet er nå klart for gulvkledning.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når du skjærer gulvbrett.
 • Teakgulv gir et unikt utseende som minner om tropene. Treet har tydelige kornmønstre og rike farger. Den installerer akkurat som andre tregulv, ved å bruke tunge- og sporfresing på sidene av platene for å holde dem sammen. Som med tregulv er teakgulv best installert med en pneumatisk gulvstifter, som du kan leie hos enhver boligforbedringsbutikk. Som med hardtre, vil du ansiktsspiker første og siste kurs.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge innvendig veggramme
  Informasjon om badekarregulering
  Slik bruker du en våt flisekutter
  DIY Gulvteppe
  Fordeler og ulemper ved solpaneler
  Om Siding With Cedar Shingles
  Typer av dørklokker
  Slik installerer du selvklebende flis
  Slik bruker du Kilz 2 Latex Primer
  Slik rammer du for et badekarbeslag
  Fordeler og ulemper ved kunstgress
  Resirkulert glass benkeplater vs granitt
  Hvordan få elektrisk kraft fra veien til et hus i et landlig eiendom
  Hvordan sette opp en visdom for et arbeidsbenk
  Granittverktøy
  Hvordan bygge en billig rustikk hytte
  Hvordan bygge et skurtak over et dekk
  Slik fjerner du et veggpanelbad
  Hvilke hjemtilskudd er verdt pengene?
  Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge fliser