Slik installerer du parkettgulv

Slik installerer du parkettgulv 

1.

Velg hvilken retning du vil at flisen skal løpe, horisontalt eller vertikalt over hele rommet. Stå på en vegg, hvor de vertikale søyleflisene vil møte den, og hamre i en spik nær bordplaten. Hakk snapkalk verktøyet på neglen, og sett nivået nede ved siden av det, pekte rett mot motsatt side av rommet. Dra snapkalkverktøyet langs nivået og mot motsatt veggen. Fest snoren mot gulvet for å lage en krittlinje. Gjør det samme fra hjørnene i de samme veggene. Mål mellom linjene for å være sikker på at linjene i rommet er firkantede.

2.

Sett ned tørre fliser langs linjene. Hvis du ender med slivered områder, prøv å justere flisene slik at disse stykkene vil sitte i utkanten av rommet. Kontroller også alt med nivået.

3.

Spik lett ned en 1-tommer-2-tommers brett langs den korrigerte krittlinjen i midten av rommet til Gi en ikke-bevegelig veiledning for de første par kvadrater av fliser.

4.

Skru ut en halv trowel s lakk og spre den på gulvet akkurat der du vil begynne å legge fliser, så limet settes ikke opp for fort. Trykk første flis inn i limet og mot styringsblokken. Trykk på den andre flisen og skyv den til den første, slik at du kan legge sammen tunger og spor i flisene. Legg ned to fliser med denne metoden, slik at du har en linje som står fast på gulvet.

5.

Fjern styret. Fortsett å legge fliser fra sentrum til utsiden av rommet til alt er dekket.

Tips og advarsler

 • Klipp inn parkettfliser med sag hånd, sirkel eller sabel).
 • Klipp små stykker ved å klemme dem på et arbeidsbord i stedet for å prøve å holde dem i hånden.
 • Tregulv er et verdifullt tillegg til et hjem; Det er vakkert og behagelig underfoot og lett å beskytte. Med riktig oppmerksomhet vil det være lenge i ditt hjem. Parkettgulv er spesielt en dekkstil som tilbyr mange teksturer og farger som gir seg til Utrolige geometriske effekter. Du kan designe gulvmønsteret av drømmene dine, og som en bonus kan du selv gjøre arbeidet fordi det er så enkelt å installere.

  Andre artikkelen

  Slik opererer du en neglpistol
  Home Tile Repair
  Instrumenter brukes til å måle lengde
  Hvordan måle ytterdørene
  Bungalow takstiler for et hus
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
  Hvordan Kutte Marble Gulvfliser
  Hvordan fjerner jeg flisene rundt min dusj- eller badekarområde?
  Hvordan bruke en statisk dreiemomentmåler
  Takfelt Typer
  Tips om etterbehandling av betong
  DIY Wainscoating
  Hvordan kutte Clay Roof Tiles
  Hvordan Design og Bygg en Wood Shed
  Backsplash Ideer Med Granitt
  Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
  Slik legger du laminatgulv under dørrammer
  Konstruksjon Impact Tools
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Hvordan lage Cedar Helvetesild