Slik installerer du massivt trepanel

Slik installerer du massivt trepanel 

1.

Legg nivået langs veggene i rommet. Dette vil hjelpe deg med å avgjøre om veggene er flate og plumb. Merk eventuelle områder av veggen som ikke er plumb eller flate med blyant. Hvis veggene ikke er plumb, kan det hende du bør vurdere å skreve tømmer til bestemte områder på veggene, slik at panelet blir plumb når det er installert.

2.

Bruk en pry bar og en hammer for å fjerne lister og baseboards fra veggene. Fjern forsiktig lister slik at de kan installeres på nytt senere.

3.

Finn pluggene på veggen med en studfinner. Marker stedene på veggen der tappene ligger.

4.

Finn hjørnet på rommet som er mest synlig når du først skriver inn. Dette blir ditt utgangspunkt. Mål veggen med et målebånd og overfør målingene til trepanelet med blyant.

5. Legg panelet på mellomsag og kutt langs merket måling.

/p>

6.

Kontakt lim på baksiden av panelet og trykk det på veggen i hjørnet. Spik panelet på plass i hjørnet, gjennom hjørnestøtten.

7.

Fortsett å kutte og spikre trepanelene til de er på plass på veggen. Påfør byggemidlet på baksiden av panelene og spik panelene inn i veggpinnene når det er mulig. Når en stud ikke er tilgjengelig, er det greit å spikre trepanelet inn i gipsplaten hvis tungen og sporet på panelet er riktig installert med de omkringliggende panelene. Overlappe tungen og sporet av alle panelene.

8.

Skjær ut eventuelle hindringer, som varmeveksler eller lysbrytere, med jigsagen.

9.

Reinstaller lister og trim.

Massiv trepanel kommer i en rekke skoger og kan skape et varmt og trøstende utseende i ethvert hjem. Selv om installasjon av massivt trepanel krever mer måle- og skjærearbeid enn å installere trepanelark, kan massiv trepanel tilpasses dine behov. I motsetning til panelerplater kommer massivt trepaneler i mange varianter av skog. De er også mer motstandsdyktige mot slitasje enn arkpanel og kan lett farget i en rekke farger. Eierne kan installere massivt trepanel når de vet hvordan man skal starte prosessen.

Andre artikkelen

Måter å fullføre betong
DIY Tool Rack Ideas
Granitt Peis Mantel Ideas
Enkel måte å løfte kryssfiner til andre etasje
Hvorfor brukes skifer til tak?
Hvordan å fullføre interiør betong
Hvordan lage heavy duty garasje vegghylle
Hvordan kutte et porselen gulv
Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
Slik kutter du en betongblokkvegg
Små slipingsverktøy
Slik tegner vegger og gulv
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Hvordan estimere mengden laminatgulv
Hvordan å ødelegge glassfiber
Typer av murvegger
Fiber Cement Siding Styles
Hvordan påføre Tile Sealant
Slik leser du en høydemåler
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim