Slik installerer du en Hampton Bay Landmark Ceiling Fan

Slik installerer du en Hampton Bay Landmark Ceiling Fan 

1.

Slå av strømbryteren som gir strøm til boksen der du installerer viften.

2.

Fjern viften og alle delene fra boksen og legg dem ut på gulvet på en ordnet måte. Du skal ha hovedviftehuset, bladene og en eller to poser med skruer og andre deler.

3. < / p>

Trekk ledningene ut av elektrisk boksen i taket, slik at du lett kan få tilgang til dem. Det bør være en svart eller rød ledning, en hvit ledning og en ledning. Disse ledningene er de varme, nøytrale og bakken.

4. Finn ledningene på takviften som tilsvarer ledningene i taket. Ledningene er fargede i svart, hvitt og grønt. Noen ganger må jordledningen kan være gul i stedet for grønn, og den varme ledningen kan være rød i stedet for svart.

5.

Hold viftehuset til taket og bruk en blyant til å markere hvor Skruehull i huset er plassert. Sett huset på gulvet. Bor hull i taket der du er Plasser merkene, ved hjelp av en drill og en 1/4-tommers borekrone. Sett inn ankrene som fulgte med viften i hullene, og sørg for at de er flush med takets overflate.

6.

Hold hovedviftehuset opp til elboksen slik at du kan koble ledningene. Ta en annen person opp i viftehuset mens du kobler ledningene.

7.

Trekk ut en tomme eller så med isolasjon fra ledningene på viftehuset der de er kuttet av produsenten. Vri ledningene fra viftehuset sammen med tilhørende ledninger fra el-boksen. Skru en ledermutter (følger med viften) på hvert par ledninger.

8.

Sett inn de lengre skruene som fulgte med viften gjennom skruehullene i viftehuset og inn i ankrene i taket. Stram skruene med en skrutrekker.

9.

Monter viftebladene med skruene som følger med og slå på bryteren.

Du installerer en Hampton Bay Landmark takvifte på samme måte som du ville installere noen annen takvifte. Elektrisk boksen i taket der viften blir installert, vil ha en varm ledning, en nøytral ledning og muligens en jordledning. Å feste de riktige ledningene fra taket til de tilhørende ledningene i takviften er ikke så komplisert som det kan virke. Alt materialet du trenger for å installere viften, følger med, så alt du trenger er noen grunnleggende verktøy.

Andre artikkelen

Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik legger du et bad gulv
Tennessee Septic System Regulations
Florida Building Code for Risers
Ideer for renovering av kjeller
Hvordan lage et takstativ
Slik installerer du en kryssfiner tak
Hvordan å fullføre interiør betong
Hvordan bygge Cedar Shutters
Hvordan montere dør maskinvare
Hvordan lage en vindmølle til krafthus
Hvordan virker en klimakontroll?
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Hva er høyden på en Coat Closet Rod?
Slik bytter du en betongdusj
Møbelbelegg Verktøy
Hvordan passe tregulv
Slik fliser du en uteplass
Hvordan å designe et hus s front dør