Slik installerer du celluloseisolasjon rundt innfelt belysning

Slik installerer du celluloseisolasjon rundt innfelt belysning 

1.

Bestem om armaturene dine er I.C. vurdert. Se etter et stempel som leser 'type I.C.' Frimærket kan være på toppen av festet eller inne i huset. Hvis armaturene har en I.C. vurdering, gå til trinn 3. Hvis armaturene ikke er klassifisert, må du installere innfeltdeksler.

2.

Arbeide fra loftet, dekke armaturet med innfelt armaturdekselet. Disse dekslene er i utgangspunktet en boks laget av brannhemmende papp og er åpen i den ene enden. Sett dekselet over fixturen, og sørg for at dekselet er minst 3 tommer fra festet i alle retninger. på plass, limt på plass eller limt på plass med uretanskum.

3.

Helt eller blås løsfyll celluloseisolering over og rundt dekselet. Hvis du bare er isolerende noen få forsynt lys, kan du bare huse isolasjon over og rundt armaturene. Hvis du isolerer hele loftet, bør du vurdere å leie en blåser for å spre isolasjonen. I begge tilfeller vil du ha en helling av isolasjon over hver armatur.

Tips og advarsler

 • Innfelt lysdeksler ser ut som typiske pappkasser, men de er ikke. Innfelt lysdeksler behandles med brannhemmende. Ikke erstatt en pappkasse for innfelt lysdeksel.
 • Bruk støvmaske når du installerer celluloseisolering.
 • For å kunne installere celluloseisolasjon rundt innfelt lys må du først avgjøre om lysene er vurdert for kontakt med isolasjon (I.C.-nominell). Alle I.C. Nominelle armaturer er stemplet 'type I.C.'; I fravær av dette stempelet må du anta at armaturene ikke er vurdert for direkte kontakt med isolasjon. Utstyr som ikke er I.C. vurdert må være dekket med et forsynt armaturdeksel før du legger til isolasjon; Disse dekslene er tilgjengelige på isolasjonsforsyningsbutikker.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en billig rustikk hytte
  Ideer for en to-bil garasje
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Informasjon om våtsager til fliser
  Slik legger du laminatgulv
  Slik bruker du en Roto-Zip Router Bit
  Utvendige kledningsalternativer
  Hvordan lage en grunn for et skur
  Hvordan finne en lisensiert entreprenør
  Hvordan reparere en hengslet dusjdør
  Ideer til peis TV
  Hvordan bygge en elektrisk peis mantel
  Power Woodcarving Sliping Verktøy
  Typer energibesparende lyspærer
  Hvordan å bore et glassvindu
  Slik installerer du laminatgulv over linoleum
  Hvordan bruke Cedar Helvetesild
  Slik installerer du en takventil avtrekksvifte
  Kostnadssammenligning av bambusgulv og korkgulv
  Slik fjerner du asbeststøv