Slik fjerner og installerer franske dører

Slik fjerner og installerer franske dører 

1.

Fjern dørhuset fra begge sider av rammen med en flatt prybjelke for å avdekke gapet mellom jamb og veggramme. Fjern skruene fra terskelen, som er tallerkenen ved dørens underside, på en utvendig dør med en bore / fører. Fjern glidelåsene langs toppen og sidene med en hammer og meisel. Klipp neglene eller skruene som holder jamben på plass, legg den ned mot utsiden slik at dørene ikke kan svinge og flytte den ut av åpningen med minst en hjelper.

2.

< p> Stå den nye prehung franske dørenheten i åpningen og senter den. Wedge shims over toppen av jamb header mot rammen ovenfor for å holde enheten oppreist. Wedge shims bak toppen av en side jamb. Plasser et nivå mot kanten av jamb og trykk på toppen av jamb inn eller ut for å sentrere boblen i indikatoren. Nail gjennom jamb og shims i øverste hjørne. Legg shims bak nederste hjørne av jamb og spik gjennom jamb og shims inn i rammen.

3.

Gjenta nivellerings- og spikeprosessen med gjenværende jamb. Wedge shims over jamb header i begge utvendige hjørner. Spik opp gjennom jamb header i begge hjørner inn i rammen ovenfor. Kjør en 3-tommers behandlet dekkskrue gjennom hvert skruehull i terskelen for utvendige dører.

4.

Bestem hvilken dør som skal være passasjedør når begge dørene ikke er åpne. Denne døren vil holde funksjonsknappen og, for utvendige installasjoner, en deadbolt-lås. Monter angrepsmekanismen gjennom det nedre hullet i kanten av passasjedøren. Fest den med de to forsynte skruene. Sett inn knivens halvdeler gjennom strikkeren og trekk de to skruene inn. Sett inn deadbolt-låsemekanismen, for ytterdører, gjennom det øvre hullet i dørens kant. Sett de to halvdelene av deadbolt tønnen gjennom det og trå i 2 monteringsskruer gjennom innsiden av ansiktsplaten og stram.

5.

Sett inn en dummyknapp i motsatt dør, trå de to monteringsskruene og stram. Merk av konturene til deadbolt og mottakerknappene i knottene er sentrert rundt sine respektive hull i dørens kant. Gjær materialet fra omrisset til en dybde på en åttende av en tomme med en tre meisel. Fest platene med de medfølgende skruene.

6.

Spik hylsteret tilbake på plass til kanten av dørklossen og topp med hammer og ferdig negler. Fyll sømhullene med trefyller eller malerens caulk.

Franske dører kontrollerer tilgang og gir personvern uten å kutte av naturlyset eller helt hindre utsikten. Bytte franske dører kanskje skremmende for den gjennomsnittlige husseieren, men i virkeligheten er disse dørene ganske enkle å erstatte. Å vite noen få nøkkel triks kan gjøre installasjonen enklere. Begynn med å kjøpe et prehung fransk dørsett. Dette vil tillate deg å snarvei det meste av det tekniske arbeidet, for eksempel hengsling av døren og kjedelig for knapper.

Andre artikkelen

Slik Caulk en dusj Pan
Hvordan bygge konkrete blokkstiftelser
Polert Betong Gulv Ulemper
Hvordan lage flat skap dører
Tile Cutter Tools
Power Woodcarving Sliping Verktøy
Ventilasjonskrav for vedovn
Hvordan å skinne laminat skap
Mdf farer
DIY Wall Niche
Slik installerer du en antikkdør
Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
Hvordan bygge et vegg akvarium
Hvordan å bryte et betong gjerdet
Hvordan lage en barnehage
Hvordan lage en Homestead
Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Billig Kitchen Remodeling Ideas