Slik fjerner du utvendig metalldørmaling

Slik fjerner du utvendig metalldørmaling 

1.

Fjern døren fra hengslene. Plasser spissen av skrutrekker mot bunnen av dørens nederste hengselstift. Pek på skrutrekkerens håndtak for å slå pinnen opp og ut av hengslet. Fjern midthengselstiftet. Hold døren lukket med skulderen og fjern toppstiften. Vri dørknappen, dra døren fri og legg den over saghestene dine.

2.

Fjern sparkplaten fra døren med skrutrekker. Ta tak i dørbryteren sammen med streikplaten, boltlås og hengselhalvdeler. Plasser alle festeskruene og maskinvaren fra døren til en av skuffene dine og sett den til side med sparkplaten til du er klar til å erstatte dem på døren.

3.

Hell malingen tynnere inn i den tomme skuffen. Dyp en trappe inn i tynnere og tørk døren på begge sider og rundt kantene for å løsne malingen. Tillat 15 minutter for tynnere å løsne malingen og begynne å fordampe.

4.

Skrape bort den gamle, løse malingen fra døren med putty kniven. Klipp forsiktig lakken i sporene og hjørnene med poenget til din 5-i-1 kittkniv. Fjern så mye maling fra døren som mulig med putty kniven mens du er forsiktig så du ikke skader treet. Tørk døren med en tynnere, fuktet klut for å myke gjenværende maling. Tillat 1 time for den tynnere å fordampe helt.

5.

Sand hele døren med tungt sandpapir for å fjerne gjenværende maling. Bytt til medium grit sandpapir og gå over døren igjen for å fjerne eventuelle blemmer i skogen. Bytt til fint korn sandpapir for å oppnå en jevnt forberedt dør som er klar for et nytt lag maling. Tørk av døren med rene, tørre filler for å fjerne støv for å fullføre jobben.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid gummihansker når du arbeider med tynnere for å beskytte huden mot de harde kjemikaliene.
 • Kast bort brukte tynnere og forurensede hansker og filler på en måte som er lovlig og miljøvennlig.
 • Utvendige dører på ditt hjem tar mye misbruk. Regnet, vind og sol angriper døren hele tiden, og den eneste beskyttelsen døren har, er det tynne lag maling som belegger treflaten. Dette elementære overfallet tar slutt på sin maling, så malingen må periodisk byttes for å sikre dørenes beskyttelse. Det første trinnet i å bytte ut maling på utvendig dør, fjerner den gamle maling fra treet.

  Andre artikkelen

  Moderne Badestil
  Å lage konkrete gjerdeinnlegg
  Hvordan justere skivehastigheten på en boretrykk
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Hvordan erstatte Caulk i bad
  Hvordan å omregne fliser benkeplater
  Dykkerkort Installasjonsveiledning
  Hvordan å si om et tau er nylon
  Hvordan Kutte Rafter Haler
  Hvordan å Stain en Utendørs Betong Patio
  Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
  Slik kjører du en flisesag
  Solarium fordeler
  Slik installerer du en dusjhylle
  Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
  Slik installerer du Dør Knottlås
  Hvordan bygge en Betong Paver Oppkjørselen
  Hvordan bygge en utvendig tregulv
  Hvordan bygge øvre skap
  Slik reface en benkeplate