Slik dekker du tellerplater med betong

Slik dekker du tellerplater med betong 

1.

Bruk gamle klær som dekker så mye hud som mulig. Små biter av betong kan splatter og brenne bar hud. Dekke hendene med hansker, øynene med beskyttelsesbriller og munn og nese med en papirmaske.

2.

Dekke overflatene som omgir benken din med tarps eller slippekluter for å hindre dem fra å opprettholde skade. Plasser biter av maskebånd eller malerens tape over ryggplater og andre vertikale flater.

3.

Kutt trådgarnet i betongfôr i stykker ved hjelp av snor eller hagebruk. stykke liner for hver flat overflate av den eksisterende benkeplaten. Kutt hvert brikke slik at det passer inn i midten av bunnen av bordplaten, og la en '1 til 1' kant av benken avdekket hele veien rundt omkretsen Hvis kantene på benken blir slitt, kan det hende at nettverket som er for nær hjørnerne, stikker ut.

4.

Plasser masken som passer på toppen av eksisterende Bordskruer gjennom nettverket i eksisterende benkeplate. Monter skruene i rader, plasser dem omtrent hver 6. tommer.

5.

Hold den Kantkanter av mesh på plass, en om gangen, og fest dem til benkeplaten med skruer.

6.

Skru opp noe forberedt betong på en metalltråle. Legg på et lag Av c oncrete 3/8 tommer tykk over den eksisterende benkeplaten, på toppen av nettverket. Pass på at betongen er helt over. Glatt eventuelle tøffe områder med flaten på trowel.

7.

Se på det første laget av betong for å finne ujevn eller grov områder. Bruk en sprøyteflaske til å blande disse områdene lett med vann. Glatt og nivå disse områdene med børster av en ren, tørr mellomstor pensel. Tørk penselbørstene rent med en fille. Herd betongen i en time.

8. Bruk et annet lag av betong med trowel. Gjør bordet så tykt som du ønsker det ferdige produktet skal være. Vær forsiktig med dette betonglaget med den flate siden av trowel til den er nivå. Bruk pensel og sprøyteflaske til å glatte overflaten av betongbenken.

9.

Flyt overflaten på den ferdige benkeplaten med en gummiflate. Flytt flyten i avrundede bevegelser, jobber fra den ene enden av benkeplaten til den andre.

10.

Hell den ferdige benkeplaten i 24 til 48 timer.

Tips og advarsler

 • Når overflatenes fuktighet har fordampet fra den ferdige betongbjelken (ca. 2 til 3 timer), bruk 1 til 2 strøk murstein tetningsmasse til vanntett den. < / li> Selv om du ikke har råd til omfattende renoveringer, kan du gjøre noen små endringer i kjøkkenet ditt som kan gi det følelsen av et helt nytt rom. Velg hvor du skal gjøre endringer nøye for å sikre det største valget for pengene dine. Et av de beste valgene du kan gjøre er å bytte de gamle kjøkkenbenkene dine. Dette innebærer ikke nødvendigvis å bringe inn en entreprenør og kjøpe dyr marmor eller granitt. Du kan dekke dine eksisterende benkeplater med betong, en av de mest up-and-coming innendørs hjemme overflater. Velg en av de nye dekoratormodellene og gi dine tellere et helt nytt utseende på det billige.

 • Andre artikkelen

  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Informasjon om å bygge et hjem med vind og solkraft
  DIY Tile Install
  Slik reparerer du en House Rafter
  Hvor mange ark av kryssfiner å bygge kjøkkenskap?
  Loftforlengelsesideer
  Hvordan bygge en enkel peis mantel
  Ideer for bygget i køyesenger
  Går grønne oppvarmingstips
  DIY Termite Inspeksjon
  Slik bytter du en skadet flis
  Pantry Cabinet Ideas
  Forskjellen mellom laminat og tre
  Slik oppdaterer du utsiden av et hus fra midten av århundre
  Hvordan å Reglaze en Clawfoot Tub
  Loft Renovation Ideas
  Ulike typer takmateriale
  Hvordan bygge en dør i kjelleren
  Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
  DIY: Prefab laminat benkeplate