Sammenligning av takstengelkvalitet

Sammenligning av takstengelkvalitet 

Asfalt helvedesild

Av alle taktekkingstypene er asfalt helvetesilden langt den vanligste i 2010 fordi de er slitesterke, ekstremt rimelige, enkle å installere og produsere i varianter av farger. Asfalt helvedesild er laget av organiske materialer (papirbasert) eller glassfiber (forsterket med materialet). Glassfiber helvedesild er mer holdbar og har bedre brannkarakter enn papirbasert asfalt. Basert på en studie utarbeidet av National Roofing Contractors Association, er forventet levetid for asfaltbelegg 15 til 30 år.

Skifer Singles

Skiferhengel, bygget av naturstein, er et ekstremt slitesterkt takmateriale. Et skifertak kan vare et halvt århundre eller mye lenger. Skifer kan tåle den svindende solen og piskvindene, og det er lite vedlikehold. Skifer er veldig dyrt å installere, og krever dyktige taktekkere for installasjonen. Dessuten er skifer meget tung og skal ikke installeres på tak, med mindre takhuggere kan støtte vekten eller forsterkes.

Bordplater

Plattformtak er et lett, billig produkt. Det var en gang svært vanlig på låger og næringsbygg og ble så vanlig på boliger. Metal shinges motstår alger og lav vekst (som ofte plager asfalt og tre taktekking). Det kan være støyende fordi metallkontrakter og ekspanderer under oppvarmings solens stråler, regnskur pund på taket og lyden kan være forvirrende for noen. Metalltak kan ruste hvis det kombineres med etsende materialer eller under eksponering for stående vann eller lekkasjer. , metalltak er slitesterk, krever lite vedlikehold og selges i en rekke stilarter og farger.

Keramiske fliser Hingsler

Vanlige i Middelhavsregionene og den amerikanske sørvest, keramiske fliser Lang levetid - opp til 50 år under optimale forhold. Keramiske fliser helvedesild er produsert i to tykkelser, 1/4-tommers og 1/8-tommers, sistnevnte mer vanlig. Fliser er utsatt for brudd og hvis de er installert feil eller med en morterbase, kan vise tegn på svikt etter 10 år. Keramisk flisinstallasjon er kostbar, og krever faglærte arbeidere.

Hele helvetesild

Hele helvedesild, også kalt tresjenger, er kostbare, vedlikeholdsdyktig og utsatt for insekt angrep og sopp al vekst. Trebjelker på taket framkaller gamle verdenskosynthet, og derfor er ved fortsatt et alternativ for høyere end boligprosjekter. Tre helvetesild har en dårlig brannkarakter, med mindre de har blitt forbehandlet. Forventet levetid for tre helvetesild er dårlig, på nivå med lavest asfalt: 15 til 30 år. Vi har kommet langs veien siden middelalderens stråtak. Forbrukerne er nå presentert med et stort utvalg av takmaterialer, alt for å skape skjønnhet, energieffektivitet og holdbarhet. Det kan være forvirrende å vade gjennom alle muligheter og valg, som asfalt, skifer, metallplate og tre. Sammenligne hovedkarakteristikaene til de forskjellige takhengelene - materialeinnhold, holdbarhet, forventet levetid og lønnskostnad - for å gjøre det beste valget for ditt neste tak.

Andre artikkelen

Hvordan klippe dør Trim
Slik installerer du en inngangsdør og ramme
Flat Roof Construction Methods
DIY Marmorgulv
Typer av dørklokker
Hvordan forberede seg på betongfarging
Hvordan gjenopprettholv Hardwood Floors
Egenskaper av Maraging Steel
Slik bytter du en baderomsuger
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Hvordan Kutte Laminatfliser
Slik lette en ventilløs peis
Tips om å organisere små baderom
Ulemper med å legge følt papir over hele taket
Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
Hvordan å pusse betong murstein
DIY: Hjemmekino design
Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
Hvordan få gratis strøm fra en liten billig vindmølle og generator DIY kit
Betongteller og stråling