Remodeling ideer for en Ranch House

Remodeling ideer for en Ranch House  Hvis ditt ranch-stilhjem ser litt datert ut, kan litt ombygging bringe det inn i det 21. århundre. Vanligvis en historie, ranch-stil boliger var populære på 1940-tallet gjennom 1970-tallet. Selv om rommene vanligvis ble utformet små, har noen ranchhus en tendens til å sprawl.

Legg til

Hvis det største problemet i ranchen din er mangel på plass, bør du tenke på å legge på. På grunn av utformingen av ranch-stil hjemme, er det ofte enklere å lage en forlengelse eller andre etasjes tillegg enn på boliger med mer kompliserte tegninger. Men før du begynner å planlegge tillegg, vær sikker på å holde deg i det nåværende landskapet i tankene. Hvis du ikke har nok land til å utvide, eller du trenger å fjerne noen trær for å legge til høyde, kan det ta mer tid og penger enn du tenkte å legge til.

Ta med lyset

Liten Vinduer og mørke farger var populære utseende når ranchene var i deres storhetstid. For å modernisere ranchen mens du holder husets rene linjer, ta inn lyset. Hvis du er midt i en større ombygging, tenk på å forstørre vinduene der det er mulig, og bruk lyse farger på veggene for å lyse opp plassen . Hvis du ombygger et ranchekjøkken, kan du prøve å installere glassdører for å reflektere lyset fra et vindu gjennom et rom og gjøre området mer åpent.

Redo utvendig

Ingenting daterer et ranchhus som det ytre. Dekk opp gamle mørke murstein med et strøk eller to hvite stukk for et mer moderne eksteriør, eller bland det med struk og naturlige materialer, som stein. Hvis ditt ranch-stilens hjem er så flatt som mulig, legg til dybde ved å lage gavler, installere skodder eller snu et stort bildevindu i et karnappvindu.

Andre artikkelen

Utvendig fargeideer for produsert hjem
Slik fjerner du Old Laminate countertops
Design ideer for Remodeling Attics
Vinyl Siding Vs. Fiber Cement
Installere teppe på sement
Hvordan lage flat skap dører
Typer av håndboringer
Slate Tile Bathroom Ideas
Slik fjerner du asbeststøv
Slik Remodel Kjøkken benkeplater
Hvordan bygge tilgang til loftet ditt
Hvordan bygge din egen garasje skap
Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
Slik fliser du Mosaic Sheets
Slik fjerner du gamle plastfliser
Å lage Tile Corner ut av en Bullnose Tile
Badekar Tile Design Ideas
Granittfargealternativer
Slik forsegler du en polert porselensteinflate
Hvordan lage en inngangsdør