Profesjonell Gipsvegg Tips for perfekte vinkler

Profesjonell Gipsvegg Tips for perfekte vinkler  Uansett om du for tiden installerer gips eller bare planlegger forut, kan du skape de perfekte vinklene i gipset ditt, og det kan skille mellom en jobb som er godt utført eller en jobb som må redone. Vinkler oppstår på forskjellige punkter i gipsveggprosessen, fra hjørner til

Resultat før du kutter

Hvis du bruker et stykke gips med en produsert kant, er det ikke mulig når du kommer til et hjørne, sørg for å score inn i Gipset på forsiden av gipset med en skarp verktøykniv for å skape en jevn kant. Før du scorer, tegne en rett linje med en blyant eller kritt for å markere hvor du må score. Når arket har blitt scoret, kan du påføre trykk på baksiden av gipsplaten for å danne en ren pause.

Prøv en nøkkelhullssag

Hvis du prøver å skape den perfekte vinkelen ved kanten av en elektrisk stikkontaktboks, hold boksen til veggen og spor rundt boksen med en blyant. Bruk så en liten sag, kalt en nøkkelhullssag, for å kutte ut området der boksen skal gå. Elektriske esker må passe strammere enn dører eller vinduer, så vær sikker på at du ikke gir for mye plass.

Fjern overflødig mudder

Når det gjelder gipsveggsømmer og hjørner, gjøres det gjørme før tape. For mye mud i et hjørne kan skape en mindre enn perfekt vinkel. Fjern overflødig slam mens du jobber, og etter at du har tape, bruk en 10- til 12-tommers kniv eller en gipsflisher for å glatte det ut og bli kvitt overflødigheten. Når du bruker det andre laget av gjørme, husk å vente en dag før du gjør ler på et tilkoblingsområde i et hjørne. Hvis du for eksempel har to vegger som kobles i et hjørne, bør du bruke sekundet dårlige lekkasjer på en vegg den første dagen og på den andre veggen neste dag.

Bruk et spesialverktøy

Hvis du planlegger å installere mye gips i fremtiden, vil du kanskje investere i et par spesialiserte gipsverktøy. Bruk en gipsplater eller vinkelhode til å feste tape og fjern overflødig slam, skape et rent hjørne i ett pass, eller velg et tverrvinkelhjørne eller vinkelrulle for å få båndet stramt og fjern eventuelle luftbobler.

Andre artikkelen

Riktig måte å installere tregulv på
Slik bytter du bladet på en mitsag
Ideer til en bakgårdsdekk
Hvordan Finne Birch Kjøkkenskap
Vinduebehandlinger for hjemmekino
Hvordan henge en pre-Hung Front Door med sidestykker
Hardwood Vs. laminat
Hva er melamintømmer?
Hvordan øke Vanity høyde
Gjør det selv Finishing en kjeller
Slik graver du opp et betonggulv
Slik bytter du en knust keramisk veggkledning
Slik installerer du laminatgulv med grunnplater som er festet til vegger
Slik legger du gummifliser
Hvordan jobbe en håndsag
Hvordan klippe rundt hull i flis
Formål med et siltgjerde
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor
Slik gjenoppretter du olje til tregulv