Pensler til bruk for akryl latexfarge

Pensler til bruk for akryl latexfarge  Velge en kvalitets pensel bidrar til å sikre levetiden til en malingsjobb, og når det gjelder akryl latexmaling, er syntetiske børster veien å gå. Unngå naturlige børster, vanligvis laget av dyrehår. Når håret fra en naturlig børste kommer i kontakt med akryl latexmaling, absorberer olje fra håret vannet, tørker ut maling. Resultatet er ofte en strimlende eller klumpete malingsjobb.

Blandede plastiske syntetiske børster

Blandede plast syntetiske børster er gode for akryl latexmaling. Syntetiske børster er laget av en rekke plastmaterialer (inkludert nylon og polyester) og andre materialer. Vanligvis er syntetiske børster av høy kvalitet og produsert med gode materialer. En primær grunn til å bruke en syntetisk børste for akryl latex-maling er at malingsjobben varer lenger enn en ferdig med en naturlig børste. Plastbørster er designet for å være lett rengjort og for å tillate malingen å komme lett ut av børstet. Akryl latexmaling går også jevnere når du bruker syntetiske børster.

Polyesterbørster

Polyesterbørster fungerer godt for akryl latexmaling, spesielt på glattere overflater. Polyesteren er ikke veldig absorberende og gir mye maling til å bli lagt på overflaten som er malt. Akryl latex maling og polyester børster sammen gir en jevn overflate, og opprydding er et snap.

Nylonbørster

Nylonbørster har mer stivhet enn noen annen type syntetisk børste. Dette gjør dem ideelle for tøffe overflater som ved eller betong. Disse børstene kommer i en rekke stivhetsnivåer som tillater overflatenes grovhet. Nylonbørster fungerer godt for akryl latexfarge av mange grunner som polyesterbørster.

Luftbørster

Luftbørster tilbyr en annen type 'børste' som skal brukes til akryl latexmaling. Luftbørster er mindre presise enn syntetiske børster, men er enklere å bruke. Luftbørster bruker lufttrykk for å spre maling på overflaten. De kan male hus, motorsykler, biler eller tee skjorter. Akryl latex maling fungerer godt med luftbørster fordi det ikke er noen børster å absorbere malingen. Rengjøring er mer komplisert med luftbørster på grunn av de bevegelige delene og maletanken.

Andre artikkelen

Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
Hvordan passer Real Wood Flooring
Slik fjerner du en keramisk flisegulv på en kryssfinerbacker
Ulike typer Pine Wood
Slik legger du til klikk og låser tregulv
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
Hvordan lage en betong kjeller
Slik installerer du massivt trepanel
Corn Pellets Vs. Tre
DIY lite kjøkken
Wood Siding Tools
Slik leser du en høydemåler
Hvordan bygge et røykhus for å gjøre jerky
Slik bruker du Vinyl Stick Tiles
Hvordan fjerner jeg Limt Backsplash?
Slik lydisolert for trafikkstøy
Slik installerer du låsende tregulv
Typer av Cedar Shingles
Hvordan bygge et hus ved hjelp av Feng Shui
DIY Sliping av tregulv