Kommersielle kjøkkengulvalternativer

Kommersielle kjøkkengulvalternativer  Når det kommer til kommersielle kjøkkengulv, er det en rekke alternativer. Så lenge helsekoder godkjenner det, kan du bruke de fleste typer gulv i ditt kommersielle kjøkken. Helsekoder krever vanligvis at gulvene kan være glidbar, vaskbar, ikke-absorberende og lett å rengjøre.

Laminat

Laminat er en billigere versjon til ekte tregulv. Laminat ser ut som ekte tre, men er faktisk planker som knust sammen for å gi utseendet på tregulv. Gulvet er enkelt å installere og lett å rengjøre. Laminatgulv blir ikke farge, er veldig slitesterk og er mer flekkbestandig enn ekte tregulv. Den største nedsiden til laminat er om en plank blir skadet, hele gulvet må byttes ut. Dette skyldes at plankene snap sammen slik at en plank ikke kan fjernes uten å fjerne hele gulvet.

Tile

Det finnes tre forskjellige fliser til gulvet; porselen, steinbrudd og keramikk. Tile kommer i et bredt utvalg av former, størrelser og farger. Tile er veldig holdbart og vanskelig å bryte. Hvis du kommer til å bryte en, kan du erstatte den ene uten å måtte rive hele gulvet. Sørg for å få en glasert flis hvis du trenger flekkmotstand. Å kjøpe ekstra fliser på kjøpstidspunktet er en god ide, hvis du senere bryter en og flisen din er utgått.

Vinyl

Vinyl er lett å installere og kommer i ark eller fliser. Den har også en fin pute og er lett å rengjøre. Vinyl er tilgjengelig i mange farger og mønstre. Gulvbelegget er utsatt for vannskader når det kommer til flisform. Hvis utslipp ikke tørkes opp raskt, vil vinyl flekke.

Linoleum

Linoleum er et annet kjøkkengulvalternativ og ligner på laminat. Det er litt dyrere enn vinyl og er lett å rengjøre. Linoleum har en rekke stilarter og mønstre å velge mellom og er mer holdbar enn vinyl.

Tre

De vanligste valgene for tre på kjøkkenet er eik, furu og lønn. Dette er lagt i treplanker, parkettfliser eller striper. Ekte tregulv krever mye vedlikehold, da de må slipes og refinishes over en periode. Tregulv kan også være veldig glatt, lett skadet og koste mer enn noe annet gulvalternativ.

Andre artikkelen

Ulempene med fargede betong som gulv
Hvordan velge en kjøkkenkran
Hvordan bygge et jordhus
Spray Skum Isolasjonsinformasjon
Wrap Around Porch Ideas
Hvordan henge en interiørhusdør
Slik isolerer du et loft med innblåset isolasjon
Typer Utvendig Stucco
Hvordan bygge en billig rustikk hytte
Hvordan forberede seg på betongfarging
Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
Slik utvider du en utvidbar dusjstang
DIY: Installere et toalett
Hvordan bygge en Cedar Closet
Hvordan sette fliser rundt en peis
DIY Garderobeskap
Slik Tile Formica benkeplater
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Disk Sander Sikkerhetsregler
Hvordan oppgradere eksisterende skap med IKEA kjøkkenutstyr