Installasjonsveiledning for en Harmon Pelletskamin

Installasjonsveiledning for en Harmon Pelletskamin 

Plassering

Følg håndboken for å bestemme hvor langt det er å lokalisere ovnen fra vegger. Tenk på klaring for baksiden og sidene av ovnen. Det ikke-brennbare gulvet eller heden, må også oppfylle produktspesifikasjonene og lokale byggekoder. Monter romføleren som beskrevet.

Venting: Peis

Det finnes tre typer ventilasjonsalternativer: skorstein, delvis skorstein og direkte utlufting. Skorstensinstallasjoner krever skorsteinsrør, eller klasse A rustfritt stål skorstein, for å være strukturelt lyd. Diameteren på skorsteinforingen må være riktig størrelse. I noen tilfeller må tradisjonelle brennende skorstene ha fluesene som er koblet til Harmon-trepelletskaminen.

Venting: Partial-skorstein

Delvis skorstensventilasjon krever vertikal ventilasjonsrør, minst 3 til 5 føtter, før du installerer en albue og forlater horisontalt gjennom ytterveggen. For vertikale løp på over 8 fot anbefales det at et dobbeltveggsrør, med 1 tommers luftgap mellom lagene, anbefales. Et alternativt alternativ er å skape tre-til-5 fot vertikal løp etter å ha sluppet utvendig veggen.

Venting: Direct

Den horisontale ventilasjonsmetoden utvider et ventilasjonsrør fra ventilasjonsporten, som ligger på baksiden av komfyren, horisontalt ut ytterveggen og vertikalt nødvendig høyde. Det er viktig å matche rørets størrelse med kravene til stekeovnens utløp. Et rør som er for stort, reduserer utslipp av eksos og forårsaker overdreven kreosotoppbygging. Det forstyrrer også komfyrens effektivitet.

Overvejelser

Kontroller eierens håndbok og de lokale byggekodene for veiledning om installasjon av et utendørssett og luke hvor luftslangen slås ut på utsiden. Harmon pelletskamin installasjonsmetoder har små variasjoner, avhengig av komfyren du velger og ventilasjonsmetoden. Kaminen brukes til å gi varme til en bestemt sone. Det beste stedet å installere en Harmon pelletskamin er i et rom som familien bruker regelmessig. Kjøp din pelletsovn fra en autorisert forhandler for å forsikre deg om at garantien din er gyldig. De mest populære pelletskaminene er tilgjengelig i frittstående modeller og innsatser. Det er også en sentral ovnmodell.

Andre artikkelen

Hvor mange ark av kryssfiner å bygge kjøkkenskap?
Hvordan lage et drømmehus for barn
Kitchen Island Table Ideas
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Hvordan bygge alkovehyller
Slik bytter du Planerblad
Slik fjerner Hardwood T Molding
Slik fjerner du gamle dekkskruer
Slik fjerner du mal fra konkrete trinn
Mannington Laminerte Tregulv Installasjon
Ulemper med en Tankless varmtvannsbereder
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Slik installerer du Roll Roofing på en sidevegg
Hva er R19 Batts Isolasjon?
Slik fjerner du en chuck i en batteridrevet DeWalt Drill
Typer Paint Mixers
Slik installerer du en marmor counter i kjøkkenet
Konstruksjon Laserverktøy
Hvordan kutte pleksiglassplater til størrelse
Slik installerer du Adhesive Tiles