Ideer til å male en kjøkkenøye

Ideer til å male en kjøkkenøye  Enten din kjøkkenøya er gammel og ripet, eller du ikke liker utseendet, oppdaterer du kjøkkenøya med pels eller to eller maling er et allsidig og rimelig remodeling-alternativ. Kjøkkenøyene kan være både arbeidshest og sosial knutepunkt kjøkken.

Gjør det til rette

Hvis din kjøkkenøya ikke ble bygget for å matche skapene dine, kan et kleslakk knyte sammen. Legg til et lag hvitt maling for å matche hvite skap, eller velg en mørk burgunder skygge for å blande inn med mørk kirsebærtreverk. For å tillate trekorn å vise seg gjennom, bruk en flekk i stedet for å male.

Bytt den opp

Hvis kjøkkenøyaen passer til skapene dine, og effekten er litt sliten, maling Øya din bruker en annen nyanse av samme farge eller en farge. Hvis du vil ha en øy å blande med eik eller eik-farget skap, kan du prøve å male øya en varm nyanse av gull eller gul. For å koordinere en øy med en grå innredning , prøv en nyanse av grønn eller en annen natur-inspirert tone. Velg en lys pur vær glad for øya din til å komplimentere og kontrastskapere i en lysere gul flekk.

Legg til tekst

Legg til tekstur tar prosjektet opp i hak. Tekstur kan omfatte beadboard wainscoting eller tumbled steinfliser, eller begge deler.

.

Andre artikkelen

Slik installerer du Accuride skuffesklier
Slik reface Peiser
Slik matcher du sidespor til murstein
Hvordan kutte med en sammensatt miter sag
Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater
Går grønne oppvarmingstips
Game Room Conversion Ideas
Feil å unngå med laminatgulv
Slik fliser du en dampdusj
Vanlige problemer med gasspeiser
Hvordan Kutte Rafter Haler
Hvordan lage et gulv for linoleum
Stained Concrete Instruksjoner
Slik tegner du et dusjhjørne
Hvordan virker en klimakontroll?
Slik installerer du paneler i tilhengere
Hvordan lage Laminat benkeplater
Slik installerer du Beadboard på en øy
Slik forbedrer du skorsteinsutkast
Hvordan gjenopprette en dekorativ peis