Ideer for kjøkkenforlengelser

Ideer for kjøkkenforlengelser  Når du bygger en kjøkkenforlengelse, vurder hva du misliker om ditt nåværende kjøkken og adresser disse når du bygger forlengelsen. Hvis kjøkkenet ditt er for mørkt, bruk mye glass for forlengelsen. Hvis du trenger mer lagringsplass, designe innebygd lagring og et større arbeidsområde. Mulighetene er nesten uendelige for å designe din kjøkkenforlengelse.

Glass

Sett inn mange vinduer for å få mest mulig ut av naturlig lys når du bygger en forlengelse. Hvis kjøkkenet ditt og forlengelsen vil overse en privat hage, kan du ønske å bruke glassvegger, noe som letter kjøkkenet betydelig og gir behagelig utsikt mens du lagker mat. Legg til en patio dør for å åpne plassen inn i hagen, gjør kjøkkenet til en vinterhage. Glassveggene gir en følelse av plass, og forstørrer selv det minste kjøkkenet.

Vintage Style

Bygg forlengelsen med nok plass til et spisebord og gjør kjøkkenet til en åpen kjøkkenløsning. Legg til følelsen av plass og gi naturlig belysning med et glasstak. Bruk overhead lagring for gryter og panner for en ekstra vintage følelse. For utvidelsesvegger vurderer du enten glass eller normale vegger, avhengig av det rommet du ønsker å lage.

Moderne minimalistiske

Bygg et stort åpent rom for forlengelsen, og bruk glansfliser til gulv. Skarpe hvite vegger med en eller to malerier legger til minimalistisk følelse. Bruk av glassvegger og tak legger til naturlig lys, noe som gjør glansfinishen på enhetene skiller seg ut. Sett inn en ødeenhet i forlengelsen for å bryte opp plassen, og legg til ekstra plass for å forberede måltider.

Pantry Extension

Hvis rommet var hovedgrunnen til å bygge en utvidelse, prøv et pantry. Linj veggene med skap og hyller, og installer kun taklys for å holde forlengelsen kjølig for lagring av mat. Legg til et frokostbord for å gjøre plassen mer allsidig hvis nødvendig.

Vinlagring

Opprett et mellomrom for å lagre vinsamlingen din. Hvis du har en stor vinsamling, kan det være vanskelig å finne oppbevaring på kjøkkenet. Hvis du ikke har en vinkjeller, kan du sitte fast. Ved å bygge en forlengelse kan du planlegge for lagring av vinen din. Installer veggskap med vinhylster inkludert, eller vis hyller for å vise dine favoriserte flasker. Hvis du bruker vin i matlaging mye, bør du vurdere å installere en ødeenhet med lagring under; På den måten er vinsamlingen din innen rekkevidde når du lager mat.

Andre artikkelen

Hvordan beregner jeg hvor mange solpaneler jeg trenger?
Hvordan kutte trebjelker
Slik setter du inn en drillbit i en sladdløs drill
Typer av Wall Studs
Teppegulv ulemper
Hvordan kobler jeg ut sprøytedyser på nye aerosolsprayburer?
Denim Fabric u0026 Insulation
DIY Oppvarmet flis
Forskjellen mellom isolasjonsrull og batt
Slik installerer du PVC-gulv
Slik fjerner og erstatter en keramisk flisegulv
Hvordan rengjør mold fra Green Pine
Hvordan remodel en liten soverom
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Hvordan male Suspended Ceiling Tiles
Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
Slik suger du en trebrennende komfyr gjennom en vegg
Beskytter varmelampepærer
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Hvordan kutte PVC-ark