Ideer for Layout Patterns of Ceramic Tile

Ideer for Layout Patterns of Ceramic Tile  Keramisk fliser er tilgjengelig i flere former, størrelser, farger og mønstre. Selv om disse valgene kan gjøre flisens designprosess virke overveldende, kan du velge å lage et eget fliserdesign i ditt eget hjem. Ved å bruke hylle keramiske fliser på innovative måter, er det mulig å dekorere hjemmet ditt i stil.

T-baneoppsett

Tunnelfliser eller rektangulære fliser er nå tilgjengelige i størrelser fra 1 / 2x1 tommer opp til 12x24 tommer. Selv om det tradisjonelle layoutmønsteret for denne flisens form er å legge det i en forskyvning eller løpebinding, er det flere mønstre. Legg tårnplattformer stablet horisontalt eller vertikalt rett oppå hverandre for en moderne utseende. Legg undergrunnsfliser i et sildbeinmønster, innrammet av en stolskinne og omgitt av et flisfelt som er lagt i et løpebånd for et dekorativt utseende.

Blandestørrelse og finish

Keramiske fliser er tilgjengelige i flere størrelser og overflater , inkludert glanset, matt og sprakk. Prøv å blande fliser av fliser ved å legge flere rader med en flis, og kjør to eller tre rader med en mindre flis med en annen finish som en kant. Topp dette med flere av de første fliser. Endring av målingen sammen med størrelsen gir ekstra oppmerksomhet til grensen.

Bruk keramiske fliser til å kompensere to forskjellige feltfliser, enten i et dekorativt 'teppe' på gulvet eller rundt en backsplash. Legg en dekorativ kant mellom to, vanlige deler av flisfelt for et enkelt utseende.

Blanding av fliser

Keramiske fliser finnes oftest i firkantede former. De er også tilgjengelige i rektangler av alle størrelser, sirkler og diamanter. Bland sammen fliser sammen i en installasjon.

Kjør undergrunnsfliser halvveis opp en vegg før du overfører til firkantede fliser over. Eller bruk firkantede fliser rundt kantene på et rom, og bruk pennyfliser i midten av et dekorativt område. Bruk diamanter bak koketoppen på kjøkkenet, mens kvadratiske eller rektangulære fliser fyller ut områdene langs tellerne.

Andre artikkelen

Gulvmaling Slipingstips
Hvordan remodel en kjøkkenbordet
Slik lager du et tregulv for vinyl
Hvordan bygge en Pueblo indisk Mud House
Informasjon om bambus tregulv
DIY Epoxy Garage
Slik fjerner du skrudd skruer
Hvordan å fikse vegg skap
Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
Radial sagbruk
Hvordan å kante baderomsfliser
Forskjellige materialer å isolere
Hvordan lage lette betongformer
Typer av pneumatiske verktøy
Typer Kjøkken Skap Hengsler
Reparasjon av ødelagt betong for railing
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Typer av stein for betong
Slik monterer du en Vin Glass Rack
Slik reparerer du oppkjørselen og betongstrinnene