Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer

Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer  Hvis plantelegg eller høy hylle holder seg gjennom året rundt, kan du jazz det med et snev av din egen personlige stil. Typisk funnet i nærheten av taket, over kjøkkenskap eller i innebygde hyller, brukes plantelister til en rekke andre gjenstander enn planter, og kan legge til den berøringen av det uvanlige hjemme som du har søkt.

Lys opp

Fordi de er typisk i nærheten av taket, kan hylleplater og ledges være mørke, kjedelige steder. Lys opp området og klargjør det for visning ved å legge til noen innfelt belysning eller lavspenningslys. Før du installerer lyset ditt, må du kontakte en forhandler eller produsent for å kontrollere at lyset vil fungere med planter. Husk at selv om du ikke bruker hyllen for planter, betyr det ikke at noen andre ikke vil.

Legg til litt farge

Hvis du ønsker å legge til en liten farge på rommet ditt, men ikke vil male det, tenk på å male på bakveggen på plantens kantlinje en dristig eller klar farge for å jazz opp i området. En lys eller fet farge, som rød, kan skape en levende kontrast til frodige grønne planter eller unike visningsartikler. Lyse farger tjener også til å trekke øynene, gi oppmerksomhet til din grønne tommel eller elementene du elsker.

Få dekorative

Vanskelig å nå og like vanskelig å støv den mest velbevandste gjør-det-selv-dekoratøren. Nøkkelen er å huske at bare fordi det kalles en plantesokkel, betyr det ikke at planter er det eneste dekorasjonsalternativet. Bruk silkeplanter eller vinstokker og stearinlys for å lage fargerike grupperinger. Hvis rommet har mye naturlig lys, prøv å plassere glassflasker med forskjellige farger og størrelser på hyllen. Glasset vil gjenspeile lyset og legge til en glitrende farge. Hvis du er en samler eller verdensreisende, bruker du plassen til å vise samlingene dine og vise interessante samtalestykker eller slektninger.

Andre artikkelen

Hvordan lage en granitt benkeplate
Hvordan bygge et hus ut av leire eller mudder
Skjære Crown Molding Vinkler
Slik Refinish Golden Oak Cabinets
Hjemmelaget Post Hole Digger
Slik måler du en flisebelegg
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
IBC Midlertidige bygningskrav
Curb Ramp Krav
Flislegging over Corian
Inexpencive Drywall Taping Tools
Hvordan fjerne hjørnet av Vinyl Siding
DIY: Installere et toalett
Slik legger du fra et flislagt rom til et annet
Slik bruker du en dreiemomentmåler
Ting for et kjøkken
Slik skarpe en 82-graders borbit
Slik bruker du Vinyl Stick Tiles
Bruk av PTFE-tape
Installasjonstips for dusjkabinett