Hvordan søke i historien til husene

Hvordan søke i historien til husene 

1.

Se på tittel gjerningene til huset. Gjerningene viser vanligvis tidligere kjøp og salg transaksjoner. En boliglånsleverandør, en statsrevisors avdeling og et lokalt fylkeskommune har ofte dokumenter om gjerninger som har blitt utstedt i løpet av årene. Bruk gjeldsbevis til å lage en tidslinje for alle eiere som har kjøpt huset og landet som er representert For å holde tidslinjen i kronologisk rekkefølge, be om indeksen til gjerninger organisert av kjøperens navn. Start med gjerningen til den nåværende eieren og vær særlig oppmerksom på den juridiske forklaringen av eiendommen. Søk etter kjøperens navn og eventuelle strukturelle opplysninger om hjemmet hver gang gjerningen ble overført til en ny eier. Ta opp siden og volumstallene. En kraftig økning i verdien av eiendommen kan bety at en bygning ble lagt til den eller En ny vurdering ble utstedt.

Forskningsprosentregister. Folketællingsposter viser ofte tidligere eiere og overføring av eierskap. Kontroller et lokalt bibliotek eller Internett for detaljer om en Spesifikke folketellingene. Noen folketellingene er ikke for offentlig bruk, men skatteoppføringer og hjemmeeierskap er ofte tilgjengelige. De fleste folketellingene i USA er gratis og kan nås av staten. De tidligste folketellingene går tilbake til slutten av 1700-tallet. De fleste hjem i USA vil ikke lett kunne spores så langt tilbake.

3.

Snakk med naboene. Noen i nabolaget kan allerede ha undersøkt gatenes historie eller han kan være kjent med et nabolagshus som har blitt sendt ned i familien linje gjennom generasjonene. Etter å ha snakket med naboer, prøv å følge opp tidligere beboere og deres etterkommere. Eldre alderen naboer kan være spesielt nyttige hvis de har bodd i nabolaget lenge.

Spør naboer eller slektninger om de har familiebilder som kan vise bygningen, landet eller strukturen i bakgrunnen.

4.

Forsknings arkitektoniske trekk ved huset. Se på alle de forskjellige delene av huset, inkludert byggematerialer, taket, skorsteinene, vinduene, dørene og grunnelementene. I tillegg må du være oppmerksom på typen materialer som brukes i hjemmedesign. Undersøk både innsiden og utsiden av huset. Hvis huset er laget av murstein, er det ofte en dato eller produsentens navn som skrives ut på murstein. Undersøk stilen og strukturen i hjemmet og sammenlign det med andre boliger i nabolaget.

5. Forsikringsselskaper har ofte kart som brukes til å bestemme grenselinjer og hjemforsikringsbehov. Plotkartene følger ofte gjerninger til hus og kan nås mens de forsker på en gjerning. kartkart som følger med et hjemmekjøp hver gang det går over fra en eier til det neste. Forskningsby og samfunnskart som viser andre arkitektoniske bygninger som ble bygget under lignende tidsperioder. Gamle by- og fylkeskart kan til og med vise huset med den forrige eierens navn skrevet ved siden av det. I tillegg viser gamle kart ofte plasseringen av veier og andre landemerker som ikke lenger eksisterer.

Tips og advarsler

 • Spør en realtor for all informasjon han kan få fra postene sine.
 • Når du spør om historien, må du sørge for at byråene forstår at forskningen bare er for historiske formål.
 • Historien til et hus gir viktig informasjon til potensielle eiere. Om et hjem har hatt en enkelt eier eller inneholder en lang liste over tidligere eierskap, gir et hjemmets historie innblikk i de strukturelle og grunnleggende elementene i hjemmet. Å vite historien til et hus kan hjelpe en hjemseier å bestemme integriteten og originalen Formålet med den arkitektoniske utformingen. Historien til et hus er som en historiebok over skissene til tegnene og designerne som gjorde strukturen til et blomstrende og interessant sted å bo.

  Andre artikkelen

  Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
  Slik tegner du et dusjhjørne
  Hvordan å renovere et tre-plan
  Hvordan lage lette betongformer
  Hvor høy skal groutlinjen være på gulvflis?
  Hvordan måle Dør Trim
  Slik setter du inn en skorstein
  Slik installerer du Prefab Hardwood Flooring
  Typer av tre kjøkkenskap
  Hvordan passe tregulv
  Slik fjerner du overflødig grout fra keramisk flis
  Deck Railing Instruksjoner
  Typer av ekspansive jordarter
  Hvordan å ramme en bad vegg speil
  Redwood Fence Styles
  Slik installerer du flisbelegg
  Hvordan sette fliser rundt en peis
  Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
  Kommersielle malingsverktøy
  Hvordan lage en garasjeplass