Hvordan male Gamle Kjøkkenskap

Hvordan male Gamle Kjøkkenskap 

1.

Fjern alle skapdørene fra enhetene med en skrutrekker, og legg dem flatt på en tarp utenfor. Velg et arbeidsområde som er relativt ruskfritt, siden du ikke vil ha smuss eller blader som flyr på nyrensede og malte skapdører.

Fjern smuss og fett fra skapene. Bruk en allsidig rengjøringsmiddel som fjerner både smuss og fett, da tøffe rengjøringsmidler kan ødelegge kvaliteten på treet eller overflatematerialet. Tørk av smuss med en svamp og rengjøringsmiddel, og tørk deretter tørk med en fille. Tørk av Fjern noe smuss fra selve enheten, med samme rengjøringsmiddel.

3.

Slå skapene lett, ved hjelp av 150 grit sandpapir. Dette vil fjerne eventuelle rygger eller støter fra skapet Selv om overflaten ikke har noen ufullkommenhet, vil det føre til at primeren holder seg fast på overflaten bedre ved å løpe sandpapiret over skapene.

4. Legg på skap og dører med en olje -basert interiørprimer og pensel. Primer holder malingsjobben til en ideell lengre periode, og skjuler mørkere maling hvis skapene tidligere ble malt. La primeren tørke grundig.

5. Legg på skap og enhet med ønsket farge, ved hjelp av en 2- eller 3-tommers pensel. Bruk et tynt lag, siden du legger til mer senere.

6. Skru på overflaten og enheten lett når det første lag maling har tørket, med 400 grit sandpapir.

7.

Lakk tynne strøk og lett sand til du når ønsket mål.

p> 8.

Sett inn nye hengsler og knapper med en skrutrekker for å fullføre det nye utseendet.

9.

Sett på igjen dørene ved hjelp av skrutrekker .

Hvis du har et begrenset budsjett, men fortsatt vil oppdatere kjøkkenet, er det enkelt å male gamle kjøkkenskap og skap. Å male gamle skap gir også kjøkkenet et nytt utseende, siden smuss og fett har brukt år på å bygge opp på overflaten. Med et nytt lag med maling og maskinvare, kan du spare tusenvis av dollar i boligforbedringsutgifter. Hvis du planlegger å selge hjemmet ditt, vil en fersk malingjobb forbedre kjøkkenet og få det til å virke nytt og rent.

Andre artikkelen

Hvordan dekker garasjemurer
Wood Floor Ideas
Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
Slik legger du til klikk og låser tregulv
Ideer for ombygging av små kjøkken
Hvordan lage en ytterdøråpning
Hvordan bygge tre veranda trinn
Slik installerer du en betongbord
Hvordan lage dusj gulvfliser
Grønne måter å lage elektrisitet på
Slik installerer du en drillbit
Hvordan bygge en handikapdusj
Hvordan Square Rough Timber
Kant mellom fliser og tregulv
Utvendig design tips
Slik installerer du glassfiberstøping
Disc Sander Instruksjoner
Billige benkeplater Ideer
Slik bytter du trepanel
Typer av murstein peker