Hvordan legger jeg opp kabinett mot kjøkkenutstyr?

Hvordan legger jeg opp kabinett mot kjøkkenutstyr? 

1.

Mål området som dekkes av de nye skapdørene. Når det gjelder oppvaskmaskin passer enheten selv i et mellomrom i de nedre kjøkkenskapene. Mål bredden og høyden på åpningen i stedet for bredden og høyden på oppvaskmaskinen. Når det gjelder oppvaskmaskin, strekker apparatet normalt forbi skapene det er montert mellom. Dette betyr at en ramme må bygges rundt åpningen for å utvide kabinettet utover. Mål lengden på forlengelsen som trengs, og kjøp treskjæringsstripping av Den passende bredden. Trestripingen skal være minst 1 tommers tykk. Hvis forlengelsen trengte den 2 tommer, kjøp 4 tommers bred stripping. Den ekstra 2 tommer er nødvendig for å montere rammen på eksisterende skap.

2. Klipp fire trestrimler ved hjelp av en sirkelsag for å lage en ramme som kabinettdørene skal henge på. Det skal være fire stykker, to sider, en topp og en bunnstrimmel. Klipp ut, monter rammen og fest den til åpningen. Rammen kan settes sammen med etterbehandlingsspiker som er to inches i lengden. Bruk 1 og 12 cm lange skruer for å montere rammen på eksisterende skap på begge sider av åpningen. Tre skruer på hver side av rammen holder den på plass.

3.

Monter dørene på åpningen for å sikre at de dekker rammen rundt apparatet du ønsker å skjule. Skapdørene skal dekke den nybygde rammen helt. Ofte, etter at et hus bosetter seg på grunnlaget, vil skap ikke være sant eller firkantet. Dette betyr at kabinettdørene kanskje må justeres slik at de henger riktig eller jevnt. Gjør noen tilpasninger til rammen før du går videre til trinn tre. Dette inkluderer justering av hengslene eller rammen.

4.

Monter skapdørene. Pass på at dørene har minst u0026 frac14; tommers mellomrom mellom dem og gulvet slik at dørene skraper mot den. De fleste nye skap har hengsler som delvis monteres på innsiden av rammen. Monter hengslene til skapdørene først ved hjelp av en borer for å skape pilothull for skruene. Boret bør være litt mindre enn skruens diameter. Bruk deretter en blyant til å markere hullposisjonene på den nybygde skaprammen. Monter hengslene på kabinettrammen.

5.

Dør dørene åpne og lukkede for å sikre at de lukkes ordentlig mot rammen. Skapdørene skal stå jevnt med bare 1/8 tommer mellomrom. Hvis de ikke lukkes godt, må du sjekke om hengslene er skrudd inn korrekt. Når dørene er riktig plassert, er prosjektet fullført.

Tips og advarsler

 • Mange bergingsbedrifter selger gjenvunnet skap og skapdører til en brøkdel av prisen på nytt kabinett. Ofte trenger de bare litt sliping og maling. Mange kjøkkenkrokforhandlere har litt skadede eller foreldede skap som tilbys med rabatt Dørene kan tas ut av skapet og brukes til dette prosjektet. Kabinettforhandlere kan også bestille bare dørene, i stedet for hele skapet.
 • Kabinettvendt gir et kjøkken et profesjonelt utseende. Hvis ønsket utseende er viktoriansk, er det skap og skap som vender opp i den stilen. Men utseendet på et viktoriansk kjøkken kan bli ødelagt av moderne apparater som en oppvaskmaskin. Skap dører kan kjøpes i en rekke størrelser som kan brukes til å dekke stygge apparater. Alt du trenger er noen få enkle verktøy og materialer.

  Andre artikkelen

  Hva er tømmerbekledning?
  Hvordan installere innfelt lys ovenpå
  Slik festes Wood Trim
  Hvordan å pusse over trepanel
  Tørrvegg Estimerende Tips
  Typer av tre vannrør
  Interiør Wood Trim Ideas
  Verktøy for flislegging
  Slik installerer du en Schlage Dørknap
  Ulike typer taksystemer
  Hvordan sette et gjerde på en Sears Bordsag
  Slik forsegler Asbest Rørisolering
  Lagringsideer for hyller
  Resirkulert glass benkeplater vs granitt
  Slik installerer du en teppereduksjon
  Hvordan Bytte Teppe Til Linoleum
  Plast Lim Typer
  Hjemmelaget Commode
  Installasjonsinstruksjoner for dusjbase
  Grønne hjem oppvarming alternativer