Hvordan lage rørformede PVC-beslag Fold

Hvordan lage rørformede PVC-beslag Fold 

1.

Skyv alle fire slipte teene på ett PVC-rør. Sørg for at PVC-røret er lang nok, slik at alle fire slipete teene har mellomrom mellom dem og det er nok plass til å legge til endkappene. Pass også på at røret har en diameter som lett vil glide inn i glidete og rotere fritt uten wobbling.

2.

Legg endehull på motsatte ender av røret, så at glideteannene ikke kommer av.

3.

Sett inn et PVC-rør inn i det tredje hullet på den første glidestykket. Gjenta for de andre tre slip-teesene. Nå har du en lengde PVC-rør med fire vinkelrette rør som stikker ut fra den.

4. Legg en armbuefeste på den frie enden av en av de vinkelrette rørene. Gjenta for de tre andre rørene.

5.

Hold PVC-røret med de fire glidete tingene vertikalt foran deg. Sett inn et PVC-rør inn i albueinnretningen av det øverste vinkelrette røret. Sett deretter den andre enden av den i albuebeslaget på bunnen av det vinkelrette røret. Det innførte røret skal være av riktig lengde for å passe inn i de to albueforbindelsene. Dette skaper halvparten av hengslet ditt.

Gjenta trinn 5 med et annet PVC-rør, sett det inn i albuekontakterne i andre og tredje vinkelrettede rør. Din folding hengsel er nå fullført.

Tips og advarsler

 • Disse instruksjonene er bare for å lage et eksempel hengsel. Hvis du ønsker å gjøre hengseldelen av en større struktur, for eksempel en sammenleggbar dynestativ eller romskjerm, bruk en kryss-tee eller en annen kontakt i stedet for albuebeslag på enden av de vinkelrette rørene.
 • Cement rørene og kontaktene på plass med PVC sement for mer stabilitet.
 • Hvis PVC-konstruksjonen skal brukes som møbler eller rom, rengjør produsentens merking av rørene med alkohol før du begynner.
 • For å lage en PVC-rørstruktur som bretter seg, må du lage et hengsel som en del av strukturen. Du kan gjøre dette ved hjelp av en eller flere PVC-kontakter som kalles slip-tees. Slipteppen er en trehullet kontakt. To av hullene er faktisk motsatte ender av et kort, hul rør. Det tredje hullet er vinkelrett på dette hule røret. Den hule rørdelen lar deg sette inn et PVC-rør gjennom det. Hvis du ikke sementer den på plass, vil glidestykket rotere rundt det innførte røret, og dermed skape et hengsel.

  Andre artikkelen

  Hva er formålet med følt papir under taktekking?
  Kostnad for maleri Vs. Siding
  Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
  Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
  Slik installerer du oppvarming under flis
  Slik reparerer du betong som har blitt regnet på
  Hvordan bygge et sunt hus
  Typer av hoder på treskruer
  Slik løser du gammelt betong
  Skjære Crown Molding Vinkler
  Hvordan sette Siding på ditt hjem
  Redwood Fence Styles
  Slik installerer du en betongbord
  Hvordan bygge steinvegger
  Typer Deadbolt Locks
  Hvordan sette Siding på et skur
  Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
  Hvordan å remodel bad inventar
  Vakre ideer til flislagt bad
  Hvordan lage Closet hyller