Hvordan lage kompositt helvetesild

Hvordan lage kompositt helvetesild 

1.

Installer den første raden av sammensatte helvedesild i nederste hjørnet av taket. Begynn med en rekke halvdeler av helvetesild, som vender ut mot kanten av singelen utover.

2.

Sett et nivelleringsverktøy mot toppkanten av singelen for å sikre at den er satt jevnt. Spik halvparten av helvedesild med hammer- og takspiker.

3.

Hammer to negler i hver singel. Sett inn neglene u0026 # xBE; tommer fra kanten av singelen, men langt nok opp til at neste singel skal dekke spikeren.

4. Klipp 6 tommer av den første singelen med tinnskruen. Overlappe den første singelen med en tommel med den neste singelen.

5.

Juster den nedre kanten av singelen med de øverste kategoriene på singelen i forrige rad. Hammer taktekking negler i hver singel når du fortsetter på denne måten.

6.

Trim av overlappende helvetesild på takkanten med tinnet snips; kanten av helvedesilden bør projisere 2 inches utover corniceen.

Tips og advarsler

 • Dekk takkanten med ryggsildene ved å overlappe helvedesildene i øverste rad på motsatt side slik at du kan dekke ryggen.
 • Bruk arbeidshansker, glidesko og sikkerhetssele til enhver tid når du er på taket.
 • Kompositt asfalt helvetesild er det mest populære takmaterialet i USA; De er relativt billige, holdbare og relativt enkle å installere. Kompositt helvetesild har en kjede av filt laget av trefibre og er dekket med asfalt med mineralsk granulat innebygd for å beskytte mot sol og vær. Kompositt helvetesild kan ofte installeres av villaeiere. Følg produsentens instruksjoner for installasjon som alltid.

  Andre artikkelen

  Slik graver du opp et betonggulv
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  DIY: CFL Lighting
  Bambus Gulvtyper
  Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
  Slik installerer du Trimmer
  Hvordan lage en vindmølle til krafthus
  Ceiling Texture Ideas
  Inngangsdørstiler
  Verktøy for å kutte flis
  DIY Window Molding
  Gulvstrimlingsprosedyrer
  Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
  Redwood Fence Styles
  Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
  Hydraulisk slangeinformasjon
  Riktig måte å installere tregulv på
  Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
  Typer av Cedar Shingles
  Hvordan estimere et byggeprosjekt