Hvordan lage en Faux Concrete Countertop

Hvordan lage en Faux Concrete Countertop 

1. Bruk eldre klær som dekker deg helt for å beskytte huden mot våt betong, som kan brenne. Bruk arbeidshansker og vernebriller. Legg på en papirmaske eller åndedrettsvern.

2. Legg ned plastruter for å beskytte gulvene og andre overflater mot å bli skadet av små stykker av flygende betong. Bruk lag av malerens tape til å dekke de nedre delene av omgivende vegger og ryggplaten.

3.

Klipp betongforingen av ståltråd ved hjelp av skarpe hagearbeidssaks eller snaps. ett stykke for hver flat overflate av benken, og etterlater 1 tommers benkeplaten avdekket rundt hvert brikke. Hvis kantene på bordplaten, må ikke masken være nær nok til å stikke ut.

4. < / p>

Legg det masken som du kutter på toppen av benkeplaten på plass. Ordne den slik at den er så sentrert som mulig. Skru gjennom masken inn i bordplaten omtrent hver seks tommer. Hold kanten på plass og fest dem på samme måte, en om gangen.

5. Legg på et lag av forberedt betong som er omtrent 3/8 tommers tykk over hele bordplaten, ved hjelp av en metalltråle. Dekker også hver kant. Forsiktig overflate av betongen med trowel.

6.

Undersøk overflaten av betong. Locat e noen områder som er grove eller ujevne. Tåk litt av disse områdene med vann fra en sprøyteflaske. Dra forsiktig børster av et middels, rent pensel mot disse områdene for å gjøre dem glatte og jevne. Tørk børstene rent med en fille.

7.

Hell det første laget av betong i en time. Med trowel, bruk et andre lag av betong. Gjør dette laget tykk nok slik at telleren nå er ønsket dybde. Glatt overflaten av betongen med trowel, bruk deretter sprøyteflasken og pensel for å fullføre.

8.

Kjør en gummiblotter forsiktig over den øvre overflaten av benken i brede , avrundede bevegelser. Arbeid betongen til den er så glatt som mulig. Cure countertop 24 timer før du bruker den.

Tips og advarsler

 • Dekk din benkeplate med to strøk murstein tetningsmasse for å beskytte den mot skader og flekker. La tetningsmassen tørke 24 timer før du bruker benken igjen.
 • Bytte dine eksisterende benkeplater med faste betongbenke kan være ganske dyrt og kan kreve at du betaler høye avgifter for å ansette en profesjonell entreprenør. Hvis du er glad i det moderne og avanserte utseendet på betongen som for tiden blir brukt i hjemmets interiør, men du ikke elsker prislappen, er det fortsatt et levedyktig alternativ. Overlaying din eksisterende benkeplater med et betonglag vil gi deg nøyaktig samme utseende, til en brøkdel av prisen. Og ingen vil vite at de ikke er faste hvis du ikke velger å fortelle dem.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du herdet veggpanel lim
  Hvordan bygge en Betong Paver Oppkjørselen
  Typer av underjordiske vannrør
  Hvordan fikse tregulv
  Tips om å installere kabinettkrok
  Slik installerer du Corner Base Cabinets
  Slik bytter du en VVS-toalettflens
  Hvordan Stain Oak Floors Black
  Baderom Vanitiy Ideas
  Hvordan komme inn i en garasjeport
  Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
  Slik konverterer du et hjem til solenergi
  Kjeller soverom regler
  Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap
  The Best Sound Proofing Materials
  Slik installerer du en sagblad
  Paving Stone Tools
  Travertin Vs. Granitt benkeplater
  Måter å varme med tre
  Slik beregner du Backsplash Tile