Hvordan kjøpe Raw Timber

Hvordan kjøpe Raw Timber 

1.

Se på prosjektet ditt. Mål hvor mye tre du trenger.

2.

Se i din lokale telefonbok for en byggforsyning eller boligforbedringsbutikk. Ring rundt og spør om priser for typen tre du leter etter. Hvis du ikke har et kjøretøy for å transportere kjøpet, må du sørge for at firmaet du velger, har en leveringstjeneste du kan bruke.

3. Når du kommer til butikken, Det er ofte nyttig å fortelle selgerne hva du prøver å bygge. I de fleste tilfeller kan de lede deg til riktig type tre for prosjektet ditt. For eksempel, når du bygger noe som vil forbli ute, må du tenke på en måte å behandle det på for å tåle elementene enten kjemisk eller med flekk.

4.

Når du velger tømmeret sørger for at du sjekker kvaliteten på treet du kjøper. Forkrukket tre er uønsket, da det kan være vanskeligere å jobbe med, avhengig av prosjektet ditt. Tre som virker rått eller muggaktig, er heller ikke en god ide, da det vanligvis gjør tømmeret svakt.

5.

Pass på at du kjøper nok. Faktisk kan det være gunstig å kjøpe litt mer tre enn du tror du trenger for å beskytte mot å ikke ha nok materiale til å fullføre prosjektet. Mange butikker har også en returpolitikk slik at du kan returnere ekstra tre etter at prosjektet er over. Sørg for å sjekke før du foretar kjøpet.

Tips og advarsler

 • Sjekk din lokale craigsliste. Folk blir ofte kvitt tre som du kanskje kan bruke i prosjektet. Kontroller at veden er fortsatt solid før du bygger med resirkulert tømmer.
 • Enten du bygger et dekk, en piknikbenk eller et bord, må du kjøpe litt rånummer. Heldigvis finnes det mange butikker, både kjeder og lokale, som vil selge deg mange forskjellige typer tre. Før du går, få en følelse av trær du trenger og hvor mye. Hvilken størrelse på tre trenger du for prosjektet ditt? Skal du flekke det etterpå eller bruke maling? Når du har en generell følelse av det du leter etter, vil du kunne gå ut og finne det du trenger.

  Andre artikkelen

  Slik limer teppe til tre
  Hjemmelaget vannkraft
  Typer Kjøkken Skap Hengsler
  Slik Bend Wood With Heat
  Hvordan Estimere Kostnaden for New Vinyl Siding
  Slik fjerner du en benkeplate
  Residential Siding Tips
  Hvordan male en Trex Deck
  Boretrykk og riktig klemmeteknikk
  Hvordan å forsegle en epoxy gulv
  Hva er Gips Wallboard?
  Slik isolerer du loftet
  Baderom Remodel sjekkliste
  Trommesanderen Instruksjoner
  Slik sammenligner du silikonbelegg
  Hvordan gjenopprette gamle kjøkkenskap
  Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
  Slik arkiverer du skap
  Slik installerer du sementbord på kjellergulv
  Slik legger du til en flat dør