Hvordan fungerer geotermiske varmeenheter?

Hvordan fungerer geotermiske varmeenheter? 

Funksjon

En geotermisk varmeenhet fungerer ved å flytte varmen fra ett område til et annet. Elektrisitet overfører vannet gjennom et varmesystem som består av rør og spoler. Vann pumpes fra undergrunnen, der temperaturen varierer mellom 45 og 70 grader. Varm fra vannoverføringer til luft som strømmer gjennom kanaler under hjemmet. Luften fordeles jevnt ved hjelp av en innendørs håndterer, som ligner en termostat. Enhetene krever ikke en flamme eller forbrenningsstarter som finnes i de fleste olje-, gass- og propanovner; 70 prosent av energien kommer fra under jorden, med svært liten strøm som kreves for å høste den.

Closed-Loop Systems

Geotermiske varmeenheter kommer i forskjellige design. Det lukkede systemet kan installeres horisontalt, vertikalt eller i en dammetode.

Den horisontale metoden er den mest kostnadseffektive for boliger. Det krever to rør å bli begravet 5 meter i bakken eller en på 6 fot og en på 4 fot. Skytten må bare være 2 meter bred.

Den vertikale metoden er primært for større bygninger. Fire tommer hull er boret 20 meter fra hverandre og 100 til 400 fot dyp. To rør løper ned gjennom hullene og er koblet i bunnen for å danne en sløyfe. Hvis et område ligger i nærheten av en dam eller en innsjø, går det et rør inn i vannkilden som går i en dybde på 8 fot for å forhindre frysing. Lukkede løpssystemer må installeres på en bestemt dybde og fylt med en frostvæske / vannblanding for å trekke varmen fra jorden.

Open-Loop Systems

Åpenløpssystemet bruker et pålitelig vannsystem som en brønn. En pipe pumper vann fra bakken, kjører gjennom varmesystemet i hjemmet og tilbake til brønnen. Vannet er påfyllt med svært lite tap under prosessen. I åpen-sløyfe enheter må den underjordiske kilden oppfylle spesifikasjonene for rent vann og filtrering.

Funksjoner

Geotermiske varmesystemer gir varm, flytende, konstant luft om vinteren, men de er også nyttige om sommeren. Varme som naturlig finnes under jorden, kan brukes til å varme vannet i hjemmet. Andre anvendelser inkluderer oppvarming utendørs bassenger og spa. Ved å legge til en kjølekomponent, kan et hjem ha nytte av en enhet i varmt vær ved å bruke det som klimaanlegg.

Fordeler

Geotermiske varmeenheter bruker 25 prosent til 50 prosent mindre strøm enn gjennomsnittlig ovn. Fordi enhetene løper på varmt vann i stedet for varmt, forblir luftfuktigheten i hjemmet konstant på 50 prosent, noe som fordeler allergikere ved å redusere kanalsystemet.

Mindre plass er nødvendig for å installere varmesystemet, frigjøre rom i hjemmet til annen bruk. Mens andre varmesystemer frigjør plutselige luftstrømmer for å regulere varmen, opprettholder geotermiske systemer stille en konstant luftstrøm som holder hjemmet ditt til en behagelig temperatur. Geotermisk er en fornybar energikilde og dekkes under de fleste boligforsikringer. Forbrukerne har installert og oppvarmet sine boliger med geotermisk energi siden 1940-årene. Jorden opprettholder en relativt stabil vanntemperatur under overflaten som kan nås i en hvilken som helst region for å varme et hjem effektivt. Konvensjonelle varmepumpesystemer har en tendens til å ha høye fuktighetsnivåer, men geotermiske systemer krever mindre varme for vannet og kan opprettholde en behagelig indre atmosfære.

Andre artikkelen

Hvordan Kutte Rafter Haler
Maskiner for å lage tregulv
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
Hva er blinkende tape?
Kjøkken Ideas for en Center Island og Cherry Cabinets
Slik installerer du Beadboard på en øy
Hvordan vet jeg hvor å klippe fuglens munn i en rygg?
Hvordan installerer jeg molding fastgørere?
Slik legger du på sementgulv
Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
DIY Baderom benkeplater
Hva er hensikten med en japansk pagoda?
Hvordan fjerner jeg Limt Backsplash?
Hvordan kutte fliser og installere en flisbelegg
Hvordan kutte omslag
DIY rustfritt kjøkken tellere
Hvordan lage en garasje etasje for flekk
Fordelene med trippelglass
Tile Layout Design Ideas
Hvordan skarpe Metal Drill Bits