Hvordan endre nivåer i et suspendert tak

Hvordan endre nivåer i et suspendert tak 

1.

Bestem ny høyde for taket ditt. Kontroller byggekoder for lokaliteten for begrensninger med minimal høyde før du fortsetter, og sørg for å legge plass over rutenettet for å installere fliser - fire tommer for flis alene, seks tommer for fliser med lysarmaturer.

2.

Sett en rekke merker rundt omkretsen av rommet på ønsket nivå. Bruk tømrerens nivå for å forsikre deg om at merkene er nivå.

3.

Ta en linje med kritt på veggene på det nye nivået. Slik gjør du det Løft strengen fra veggen litt og la den gå, knipse den mot veggen og forlate en rett linje.

4.

Fjern flisene fra rutenettet. Skyv flisen på hjørnet, vipp den i en diagonal vinkel mot rutenettet og slipp deretter flisen gjennom rutenettet. Legg den til siden.

5.

Fjern pennene. Ta av teppebåndene, de små strimlene mellom de lengre gitterløpene som strekker lengden av rommet, løft dem fra løpene. Fjern løpene ved å koble kabelen opp fra taket og hold dem på plass. og løft dem fra metallstøpet sirkulerer rommet på veggen. Sett gitteret til side.

6.

Flytt støpegodene til det nye taknivået som er markert av kritt. negler som holder støpingen på plass, og Deretter flyttes støpingen til det nye nivået. Spik støpningen på plass igjen, sørg for å feste støpepinnen til veggpinnene med 6d negler. Du kan finne veggstengene ved hjelp av studfinneren.

7.

Juster lengden på hengerledningen. Snip ledningen med tinnskruer hvis du beveger taket oppover. Trekk ledningen om mulig for å senke taket. Bytt ledningen hvis det ikke er lenge nok, fjern den gamle ledningen fra takbjelkene og bind den nye ledningen på plass i de eksisterende ledningsskruene festet til bjelkene. Pass på at ledningen er lang nok til å løpe forbi nivået på Det nye nettverket med seks tommer.

8.

Gjenoppbygg ruten. Fest løpene til ledningene ved å bøye ledningene på rutenivå og løpe dem gjennom hullene på løpene. Monter løpene til støpegods og erstatt krysseteknene for å lage firkantene som holder flisen.

9.

Bytt fliser i rutenettet ved å glide fliser gjennom risthullene og deretter sette dem på plass. Kantene på flisene skal inneholde spor som går langs rutenettet og holder dem stabile etter at du har plassert dem.

Ved å installere et takmontert tak involverer du et rutenett på et bestemt nivå for å støtte fliser som utgjør takflaten. Gitteret henger fra et høyere tak eller fra bjelker som krysser rommet ved hjelp av omhyggelig målt og plassert hengertråd og metallstøping på veggen. Hvis du endrer nivåene i et takloft, må du endre nivåene på støpegods og ledningen. Det krever fullstendig demontering av eksisterende tak, justering av ledningslengde dersom ikke bytte av ledningene og flytting av støpningen. Fordelingen av taket, bevegelsen av fjæringsstykkene og gjenmontering kan ta lengre tid enn den opprinnelige installasjonen, men når du går gjennom taket, vil det være i ønsket høyde.

Andre artikkelen

Slik Refinish Oak Hardwood Floors
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan sette et gjerde på en Sears Bordsag
Hvordan installere en over the counter mikrobølgeovn
Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
Veggbyggingsinstruksjoner
Hvordan gå grønn i vanskelige tider
Hvordan kutte Preformed Laminate benkeplater
Hampton Bay Remote Installasjonsinstruksjoner
Slik installerer du en drillbit
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
DIY Garasje arbeidsbenk
Slik fliser du rundt en toliet
Slik fjerner du keramisk flis fra dusjen
DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan
Brick Finer Fordeler
Tips om å installere kabinettkrok
Etterbehandling Metoder for MDF
Slik installerer du Keramisk Tile Over Floor Lim
Hvordan slukke en Cape Cod Fire Starter