Hvordan bygge tre verandaen

Hvordan bygge tre verandaen 

1.

Skiss huset med ulike typer rekkverk. Gjennomgå designbøker og forbedringswebsteder for å se hvilke stilarter som ofte brukes med arkitektur som samsvarer med huset ditt. Tegn verandaposter og balustre som er både firkantede, runde i form eller hvilken som helst kombinasjon av de to. Skisser mer avanserte rekkverk hvis huset ditt er viktoriansk, for eksempel. Eksperimenter med rustikke tømmerrenger hvis det er et tømmerhus eller ranchhus.

2.

Bruk grafpapir til å designe avstanden mellom stolper, rekkverk, trinn og rekkverk. Kjøp alle forhåndsdefinerte komponentdeler av risten eller bygg din egen fra bunnen av. Bruk en sirkelsag til å kutte innlegg fra innleggsmateriale som er 6 tommer med 6 tommer eller større. Hakk vinkler i de øverste 4 eller 5 tommer av hvert innlegg for å legge til designklag. Klipp håndskinner og fotskinner fra 2- til 6-tommers saltbehandlet tømmer. Mitre hjørner med et forbud så å gi rekkene et profesjonelt utseende.

3.

Fest verandainnlegg med rustfritt stål treskruer og vinkelfjerner. Rådfør deg med eksperter på ditt hjem forbedringsbutikk for å kjøpe installasjonshardware for den typen tre du bruker. Bruk 4-tommers rustfritt stål negler til å 'tånegle' innleggene til terrassebord, hvis du foretrekker det. Monter topp- og bunnskinner og sikre balustre mellom innlegg med 4-tommers rustfrie skruer. Monter ringene i seksjoner og måler nøye før du legger til deler for å støtte innlegg. Bruk tømrerens nivå for å sjekke arbeidet ditt.

4.

Kjøp konkrete vinkeljernsdetaljer og betongskruer for å feste rekkverk til en betongpaviljong. Bruk en konkret borekrone til installer metallhardware. Juster verandaenes stolpeposter for å passe på et ujevnt fundament ved å glide i tre under innleggene for å heve dem. Bruk tømrerens nivå for å sikre at toppreling er jevn. Klipp av innleggene litt, med en sirkelsag, for å imøtekomme større avvik i betongportaler eller terrasser som øker innleggene for høyt.

5.

Monter en port på verandaen rulleområde konstruert av 2- til 6-tommers brett som danner omkretsen av porten. Konstruer et X-formet interiørramme for å gi portens strukturelle støtte. Bruk kraftige hengsler i rustfritt stål og en rustfri stållås på porten. Unngå metallspiker, skruer eller maskinvare som ikke er rustfritt stål for å hindre rustflekker på ringene eller porten.

Verandaer kan forbedre utseendet til nesten hvilken som helst hjems arkitektur. Skinner gir sterk definisjon til bestemte områder av et hus, og forbedrer markedsverdien av hjemmet ditt ved å ta tid til å designe verandaer som passer godt med vinduer , skodder og takområder. Nøkkelen til en god design er å skape verandaer som bidrar til å knytte alle utvendige trimmer av huset sammen.

Andre artikkelen

Hvordan bygge dine egne trusser
Hvordan veggmontere en babyendringsenhet
Hva slags fliser er anbefalt for benkeplater?
Hvordan byder jeg på Soffit for et hjem?
Hvordan Prime Wood Paneling
Hvordan feste en såle og toppplate til en betongblokkvegg
Slik installerer du nye kjøkkenskapsdører
Typer av takmaterialer
Hjemmelaget Post Hole Digger
Håndverk Window Trim Styles
Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit
Slik installerer du et kjøkkenventilhode
Installasjon av keramiske fliser
Trappdesign tips
Vinyl Siding Spesifikasjoner
Sikkerheten til en pneumatisk nagler
Slik installerer du en badekarplate
Hvordan bruke konstruksjonslim
Slik installerer du en Slatwall
Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv