Hvordan bygge en skoskap

Hvordan bygge en skoskap 

1.

Mål plassen der du vil sette rekken. Beregn hvor mange sko som passer inn i dette rommet, hvis hvert vanlig par er 8 tommers bredt, 8 tommer høyt og 12 tommer dyp. Husk å ta hensyn til bredden av treet til hyllene og veggene når du tegner den endelige planen.

2.

Mål ut ett topp og ett bunnpanel og tre sidepaneler. Merk kuttlinjer på brettene, alt i henhold til planen du trakk i trinn 1. Legg brettene på arbeidsflaten og kutte dem i størrelse med sirkelsagen etter pennelinjene.

3.

Ta en av sidepanelene og med 2 tommer til innsiden fra forsiden og baksiden, merk to parallelle linjer for å bore hull til hyllestøttene. Figurintervaller på tre fjerdedeler av en tommer mellom hull. Merk nøyaktig de samme stedene på de andre to sidene, eller du kan klemme to brett sammen og bor gjennom dem samtidig, og bruk en som en veiledning for det siste panelet. Gjør hullene dype nok til å se rt hyllepinnene.

4.

Forbor hull, en tomme fra hverandre langs kantene på topp- og bunnpanelene hvor de to vil koble sammen. Klem limet på samme linje. Støt toppplaten slik at kanten er flush til kanten av et oppreist sidepanel, og hammer neglene inn i starthullene for å koble de to panelene sammen. Gjenta dette trinnet med det andre sidepanelet, og avslutt deretter boksen med bunnpanelet.

5.

Mål i midten av esken når den står oppreist, og på På innsiden av topp- og bunnpanelene merker du en linje fra forsiden til baksiden. Bor starthullene i toppene og bunnpanelene med to-tommers mellomrom. Skyv panelet inn i esken slik at kanten sitter rett under hullene. Spiker midtpanelet til rammen. Vri boksen over, og gjenta dette trinnet for å forankre den andre enden av panelet.

6.

Mål interiøret på hver side for å fullføre størrelsen på hyllene. Merk plankene i henhold til dette og kutte dem fra hverandre.

7.

Ordne hyllene ved å flytte støttene som du vil, og legg til sko.

Det er ikke slik at du har for mange sko, spesielt hvis du har veldig gode lagringsmuligheter. Fordelen med å bygge ditt eget skoskap er åpenbart: du har full kontroll over utseendet og størrelsen på den endelige enheten. Faktisk kan du lage skap for hvert sted i huset hvor folk forlater sko, som inne i foajéen og inngangen fra garasjen. Ikke glem å legge igjen plass til neste sesong.

Andre artikkelen

Jetted Tub Installere spesifikasjoner
Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?
Tips for å montere en dørjamb
Hvordan Trim en Backsplash
Fluorescerende lyspærer Fakta
Slik installerer du gulvbelegg på en diagonal
Slik borer du med en murbit
Gjennomsnittlig dusjhodeflow
Bygge hyller i min garasje
Hvordan bygge en liten leilighet i kjelleren
Slik fjerner du flis fra bademurer
Slik Strip Concrete Sealer
Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
Baderom Renovering Tips
Hvordan bygge en russisk badstue
Slik isolerer du eksisterende yttervegger
Hvordan få gratis strøm fra en liten billig vindmølle og generator DIY kit
Produserte hjem Vs. Site Bygget Homes
Instruksjoner for Vinyl Siding
Plast Lim Typer