Hvordan bygge en dormer på et hus

Hvordan bygge en dormer på et hus 

Bygg en Shed Dormer

1. Ta ut takgips og isolasjon fra et område 1 fot høyere og 2 fot bredere enn det området der dormeren skal gå. Kutt gjennom gipset med en verktøykniv og trekk den bort fra spærrene. Trekk ut isolasjonen for hånd.

2.

Fjern helvedesild eller annen taktekking fra det området der dormeren skal gå, ved hjelp av en pry bar. Klipp gjennom takbekledning langs linjene der dormeren vil gå med en Sawzall eller sirkelsag, og fjern den ved hjelp av en pry bar eller crowbar, men legg takene.

3.

Støt sperrene som blir kuttet ved å skru en 2-by-6 over dem med en borer i en høyde i taket der det ikke vil forstyrre arbeidet ditt. Støtt 2-til-6 med innlegg som strekker seg ned til gulvet.

4. Skjær sperrene av kvadratet med Sawzall eller sirkelsag, og opprett en header ved å legge sammen et dobbeltrom med samme dimensjoner som spydene til de nye endene. Spik disse to stykkene av tømmer sammen med en hammer. Den nye heisen må støte tett mot den første gjenværende sperren på hver side av gavelhullet. Skru gjennom den nye heisen inn i sperrene , og gjennom de uutviklede sidespeilene i enden av den nye toppteksten, bruk en bore i begge tilfeller.

5.

Fjern ytterveggen ved å kutte gjennom den med Sawzall, utragende ng dimensjonene av hullet i taket vertikalt ned til gulvet.

6.

Ramme i en ny vegg bygget til full høyde på den nye dormeren med 2-by- 4s kutt i lengde med sirkelsagen. Hvis den opprinnelige veggen var en knivvegg på 3 meter eller så, vil den nye veggen være ca 3 meter høyere, og etterlater 6 fot topphøyde i dormerommet.

7.

Installer nye sperrer som strekker seg fra toppteksten til toppen av den nye veggen, begynner i hver ende av den nye heisen. Fest takbjelken ved hjelp av skruer og en bor eller negler og en hammer. Dette vil etterlate et kileformet vertikalt mellomrom mellom den gamle sideflisen og den du installerer.

8.

Installer nye takfelt på 16 tommer i midten, på samme måte at du har installert de tidligere spydene.

9.

Ramme i kileformede mellomrom mellom det nye taket og det gamle, med samme materialer og teknikker du pleide å installere den nye

10.

Kappe i de nye veggene og taket med 5/8-tommers kryssfiner. Skru kryssfiner til pinnene og sperrene med 2-tommers skruer.

Bygg en Gable Dormer

1.

Klipp hullet i taket ved hjelp av en Sawzall eller en sirkelsag, slik at sidene av hullet går opp i taket i en vinkel og kommer til et punkt i midten.

2.

Lag den nye veggen som du installerer i hullet spiss slik at toppen er i samme høyde som toppen av hullet du kutter.

3.

Ramme taket ved å installere en plank over disse to peker og deretter bygge i sperrer som løper fra denne planken ned til kantene på hullet på begge sider.

4.

Fest gavldemperen direkte til det gamle taket til den når sin full horisontal bredde, på hvilket tidspunkt vil den fortsette på kileformede sidevegg som ligner en skurdormare.

Tips og advarsler

 • Kontroller været til vær sikker på at du har flere dager uten regn.
 • En dormer er et fremspringende mini-tak som strekker seg ut fra hoveddakets side. Dormers legges til loft eller andre etasjer for å gi mer lys og for å øke mengden brukbar gulvplass ved å øke mengden av hodet. Det er to primære typer dormers: Shed dormers, som ser ut som et stykke av hovedet taket er oppvokst til en smalere vinkel, og gable dormers, som har sine egne tak linjer som ligger vinkelrett på hoved taklinjen. Gable dormers er mer estetisk behagelig, mens skur dormers er enklere og billigere å bygge.

  Andre artikkelen

  Hvordan å fikse vegg skap
  Slik bytter du Planerblad
  Hvordan feste en såle og toppplate til en betongblokkvegg
  Typer av hoder på treskruer
  Badutstyr for funksjonshemmede
  Hvordan lage en eksisterende belagt betonggulv
  Hvordan remodel et bad med granitt
  Solar Hot Water Act
  Utvendig Hjem Renoveringsideer
  Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
  Slik fjerner du en drill Trykk Chuck
  Byggematerialer for komposittdekk
  Slik kanter du granittfliseregner
  Vedlagte Garage Ideas
  Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad
  Typer av HVAC kanaler
  Slik Sand Tre Gulvplater
  Deck Railing Instruksjoner
  Hvordan å endre kabinett hengsler
  Hvordan passe tregulv