Hvordan bygge en Pantry for langsiktig matlaging

Hvordan bygge en Pantry for langsiktig matlaging 

Byg ditt kjøkken

1.

Bestem hvor du vil bygge ditt pantry. Et hvilket som helst skap eller skap vil gjøre, men det burde være nær kjøkkenet ditt. Tross alt må du ha lett tilgang til maten og andre gjenstander du lagrer i pantryet. Velg et skap eller skap som har en dør, eller i det minste et område som ikke er fullt sollys.

2.

Bruk 2-til-4-tallet til å bygge støtter til hyllene dine. Hvor mange du lager vil bli bestemt av størrelsen på ditt pantry. Støttene skal løpe langs begge sideveggene og bakveggen. Bruk bor og skruer for å montere dem ordentlig på plass. Hvis du installerer flere hyller, må du sørge for at du har god plass mellom dem, slik at pantryet ditt har et åpent utseende, og du kan finne elementer selv på baksiden av hyllene.

3.

Kut melaminbrettet i hylle lengder basert på størrelsen på skapet eller skapet. Plasser platene på hyllestøttene, og Bruk bor og skruer for å holde dem på plass.

4.

Dekke hver hylle med en lengde av gummihyllefodemateriale. Dette vil holde dine matvarer fra å glide rundt, og Beskytt også din hyller i tilfelle av utslipp.

Tips og advarsler

 • Bruk en lat Susan eller et annet spinnhylle for å gjøre det lett å finne hermetikk. < / li>
 • For et mer ferdig utseende, maler du 2-til-4-støttene med en nøytral farge før du installerer melaminbrettene.
 • Et pantry er en av de mest nyttige tingene du kan ha i ditt hjem. Det gir et sted å holde mat til langsiktig lagring, noe som betyr at du kan kjøpe ting i bulk og spare mye penger. Det tillater deg også å beholde varer du kanskje ikke trenger hver dag ut av veien og av kjøkkendiskene dine, noe som reduserer roten betydelig. Noen mennesker er heldige nok til å ha et helt rom betegnet som et pantry. Ikke vær sikker på at du kan bygge en pantry ut av omtrent enhver liten plass. Et hvilket som helst skap eller skap vil fungere godt som et pantry for langsiktig matlaging.

  Andre artikkelen

  Hvordan trimme en bifold dør
  Bosch Router Instruksjoner
  Slik måler du radius for bøye plater
  Hvordan velge en kjøkkenkran
  Slik konverterer du en garasje til et studio
  Slik installerer du et kjøkkenventilhode
  Hvordan klippe murstein med en sag
  Slik installerer du stereohøyttalere i et hjemloft
  Ideer til de fremste trinnene til et hus
  Verktøy for metallarbeidere
  Tømmerrammehåndverktøy
  Hvordan å refinfinere harwood gulv
  Ulike typer Pine Wood
  Hvordan kutte vaskehull i laminat
  Slik fjerner du arklinoleum
  Slik festes Sheetrock til Gips
  Hva er valnøttfiner?
  Slik bruker du en Starrett Micrometer
  Maskinverktøy og utstyr
  Hall Painting Ideas