Hvordan bygge en Heavy Duty arbeidsbenk

Hvordan bygge en Heavy Duty arbeidsbenk 

1.

Legg to 31-tommers planker flat og parallell slik at ytre kantene er 22 tommer fra hverandre. Skru en 22-tommers brett til enden av 4-til-4-brett slik at 22-tommers brett er flatt og på toppen av 4-ved-4-tallet. Den 22-tommers kanten av brettet bør skylles i enden av 4-til-4-tallet. Skru en annen 22-tommers brett på samme måte, 16 tommer fra den første. Gjenta denne prosessen med de to siste 31-tommers og 22-tommers brettene.

2.

Stå begge settene med 4-til-4 brett oppreist, så de danner et rektangel med de ytre målingene på 22 tommer med 48 tommer. De 22-tommers brettene som er flush med 4-by-4-brettene, skal være på toppen. Skru gjennom enden av de fire 48-tommers brettene i kantene på de 22-tommers brettene. Alle endene av disse platene skal flush med 22-tommers brett.

3.

Skru de to siste 48-tommers brettene til enden av 2-ved- 6 brett som er 16 tommer under topp 2-til-6 brett. Det bør være ett brett på hver side for å legge til støtte på arbeidsbenken.

Kraftige arbeidsbenker er et must for ambisiøse mennesker med pågående prosjekter. De må bygges slik at de kan ta en overflod av misbruk over tid. Byggetømmer som 4-by-4 og 2-by-6 er et effektivt valg for slike prosjekter, fordi de kan gi holdbarhet i mange år. Tunge arbeidsbenker er ikke dyre og kan bygges om noen timer ved hjelp av grunnleggende snekkerverktøy.

Andre artikkelen

Slik bruker du en elektrisk håndborer
Slik installerer Valset Vinyl Gulv
Stoff mykner i bakgrunnsbilde fjerning
Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
Ideer til en utvendig inngang på et Ranch Style House
Hvordan Remodel en gammel peis til et nytt design
Slik Vann Seal en kjeller
Pex Crimping Vs. klem~~POS=TRUNC
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Slik plasserer du verktøy på Pegboard
Hvordan bygge et hus ved hjelp av Feng Shui
Slik bruker du selvklebende drywallbånd
Hvordan legge travertin gulvfliser
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Hvordan lage Oak Gulvbord
DIY Spot Weld
Konstruksjonsverktøy
Slik limer teppe til tre
Slik borer du gjennom en glassblokk
Verktøy for kutting av laminat