Hvordan bygge Porch håndtak

Hvordan bygge Porch håndtak 

1.

Plasser to av de 2-for-4-ved-96-tommers tømmerene på en arbeidsbord med de lange sidene berørt. Mål avstanden mellom stolpene på verandaen og merk timverket i henhold til dette.

2.

Klipp 2-til-4-tallene fra trinn 1 med elektrisk gitter så og plasser dem tilbake på arbeidsbordet som før. Deretter måles fra den ene enden av tømmeret og lage et merke hver 16 tommer. Dette er den samme måling for veggtapper, slik at målebåndet kan ha spesielle markeringer som indikerer denne måling.

3.

Mål og merk et merke tommer på hver side av de 16 tommers merkene. Plasser fartsfeltet på merkene og trek en linje over bredden på begge 2-for-4-delene. Rommet mellom linjene indikerer plasseringen av de vertikale delene av røret.

4.

Sett de resterende 2-til-4-tømmerene på arbeidsbordet. Mål fra den ene enden og gjør et merke på 30 tommer. Skjær dette med elektrisk støvsugeraggen. Gjenta dette til det er nok vertikale stykker for mellomrom som er opprettet i trinn 3.

5.

Monter de vertikale brikkene på mellomrommet mellom linjene i de to stykkene tømmer fra trinn 3 med 3-tommers dekkskruene. Gjenta hele prosessen for hver del av håndlengden som trengs for verandaen.

Tips og advarsler

 • Lengden på hvert vertikalt stykke må være så nært som mulig
 • Bruk behandlet tømmer for å forlenge levetiden til verandaen.
 • Tetning eller maling av tømmeret etter ferdigstillelse av prosjektet for å beskytte det fra elementene.
 • / li>
 • Bruk alltid vernebriller når du skjærer tømmer med elektrisk gitter.
 • Ikke la strømverktøy være uovervåket.
 • Front verandaer samt tilbake verandaer er et ekstra pluss for mange villaeiere. Mens noen verandaer er konstruert med rekkverk som allerede er på plass, er det en rekke uten håndlister. Hvis verandaen ikke har rekkverk, er det en god ide å legge til dem. De tjener et todelt formål; sikkerhet og dekorasjon. Hvis verandaene er høye nok til å forårsake skade fra fall, kan håndtakene forhindre dette. Også porches med rekkverk legger til en dimensjon til det generelle utseendet til et hus som de uten dem ikke har. De kan være helt konstruert av 2-by-4-tommers tømmer eller en kombinasjon av dekorative håndlisters tilbehør og 2-for- 4 tommers tømmer.

  Andre artikkelen

  Lag ditt eget gråvann, tørk, vel 55-gallon trommel
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Granittfargealternativer
  Slik Reface Metallskap
  Hvordan fungerer en GFI-kretsbryter?
  Hvordan Lim Trykk Behandlet Tre
  Hvordan bruke Shims
  Lap Siding Installasjonsverktøy
  ADA-løftehåndtakskrav
  Hvordan lage en betongpaviljong trinnvis
  Bakgrunns fjerning ideer
  Hvordan er glassfiberisolasjon laget?
  Travertin Vs. Granitt benkeplater
  Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
  Hvordan lage selvklebende fliser
  Gulvdrenertyper
  Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg
  DIY Solar Panel Construction
  Hvordan bygge en Custom Radius Interior Door Jamb
  Metal Roof Vs. Sammensetningstak