Hvordan bli med to soverom

Hvordan bli med to soverom 

1.

Mål hver vegg i begge soverom og overfør forsiktig målingene dine til 1/4-tommers grafpapir. Merk plasseringen av hver dør, vindu, nisje, skap, bad, varme eller luftkondisjoneringsventil, stikkontakt og kjente rørleggerarbeidslokaler. Lag en håndfull fotokopier av gulvplanen som den eksisterer.

2.

Bruk sporpapir over fotokopiene dine for å tegne hvor du vil koble romene. Generelt er to soverom mer verdifulle enn ett, og du vil kanskje gjøre romtilkoblingen din lett omvendt hvis du har tenkt å videreselge ditt hjem innen fem år.

3.

Tegn på åpning du vil plassere mellom rommene og merk deg hvordan denne endringen vil påvirke veggplassen i begge rommene. Se om den nye åpningen vil avbryte en eksisterende døråpning. Bruk byggemalen til å tegne inn potensielle dørsvingninger. Vurder å legge lomme eller franske stil dører. Spør så mange spørsmål som mulig for å sikre at plasseringen din er gjennomtenkt. For eksempel, hvis du legger til dører som svinger inn i rommet, vil du kunne gå rundt sengen?

4.

Kontakt din lokale planleggingsavdeling for å finne ut om du trenger en tillatelse for endringene dine. Du må kanskje ha tillatelser hvis rørleggerarbeid, VVS og elektrisk må flyttes. Hent eventuelle tillatelser du trenger. Siden du ikke fjerner en vegg, er det mindre viktig hvis veggen du åpner er lastebærende. Belastning betyr at en vegg støtter taket på huset. Når du rammer din nye dør, vil du bygge en header for å overføre last over døråpningen.

5.

Tegn oversikten over døråpningen på begge sider av soverommet . Lag grunne kutt med en nøkkelhull gipsveggsag for å åpne veggene på flere steder, slik at du kan se hva som er innenfor området før du går hele veien. Du vil ikke kutte noen elektriske ledninger. Klipp ut og fjern gipset eller gipset for å eksponere veggpinnene.

6. Lei en autorisert elektriker, rørlegger eller VVS-entreprenør for å flytte eksisterende ledninger, rør eller kanaler.

p>

7.

Klipp av pinnene i den nye åpningen ved hjelp av en gjensidig sag. Merk plasseringen av nye pinner på platene (platene er tømmeret montert horisontalt til gulvet). Med en gjensidig sag, kutt bort tallerkenen hvor døråpningen skal være. Spik platene for å sikre dem, om nødvendig (de kan være løs på grunn av fjerning av en seksjon.)

Tail the new king studs (to x fours som er brukes til å skissere dørkarmen) på plass med to 10d negler øverst og nederst. Pass på at kongen studsene er nivå og plumb. Nail trimmer studs til kongen studs. Trimmer studs er kortere enn kongen studs og de støtter en to x fire-tommers header over døråpningen. Trimmerhullene skal være innvendig høyde på døråpningen.

9.

Spik en flate to x fire topp i toppen av hver trimmer ved å bruke to 16d spiker i hver ende . Legg cripple studs over header på 16-inches på midten. En cripple stud er en kort stud som passer mellom topp og takplaten.

10. Legg til gips, lister, dører, maling og gulv for å fullføre prosjektet for å passe begge rommene.

Tips og advarsler

 • Franske dører mellom rom betraktes ofte som et verdiskap. Lommedører er også gode for å maksimere begrenset veggplass.
 • Å bli med to rom i et hjem kan legge til plass og øke funksjonen til et hjem. Boligeiere går sammen med soverom for lettere tilgang til spedbarn, slik at små barn føler seg mindre alene eller til å opprette sittegrupper eller kontorer av et hovedsoverom. Når man går med to soverom, bør det vurderes om verdien av hjemmet påvirkes av endringen. To soverom er nesten alltid mer verdifulle enn en.

  Andre artikkelen

  Byg ditt eget vinerom
  Hvordan bryte kjelleregulv for kloakk
  Verktøy som brukes til taktekking
  Slik installerer du glidende dusjdører
  Tips om aluminiumskæring
  FHA Crawl Space Krav
  Hvordan male kjøkkenskap Krem
  Hvordan beregne hullstørrelsen for skruer
  Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
  DIY taklampe
  Slik Planlegger Tile Layout
  Bulldog Front End Loader Information
  Utvendig Caulking Products
  Hvordan lage en vindmølle til krafthus
  Hvilke materialer brukes i takkonstruksjon?
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Taktekking Instruksjoner for helvetesild
  Hvordan å feste et tre tak
  Hvordan male laminat dører
  Hvordan kutte med en sammensatt miter sag