Hvordan Remodel en gammel peis til et nytt design

Hvordan Remodel en gammel peis til et nytt design 

1.

Bestem på forhånd om du skal gjøre jobben eller hvis du skal ansette en entreprenør. Dette vil påvirke kostnadene, designene og materialene du velger.

2.

Velg et design som passer til ditt nåværende miljø. Dette vil avhenge av alderen på hjemmet ditt, dets arkitektoniske stil og det spesielle utseendet du prøver å oppnå. Det er nyttig å se på mange remodel-design før du tar en avgjørelse om hvilken som passer best for ditt hjem. I tillegg til å se på nettet, er det nyttig å bla gjennom bøker og magasiner til hjemmet.

3.

Velg materialene du vil bruke. Populære alternativer inkluderer murstein, stein og trevendt. Det kan være nyttig å ringe en peisentreprenør for en designkonsult, selv om du planlegger å gjøre arbeidet selv.

4.

Kontroller de lokale byggekodene før du begynner ombyggingen til vær sikker på at ditt design oppfyller minimumsstandarder for sikkerhet. Det kan også være nødvendig å skaffe byggetillatelse, avhengig av de lokale bykodene.

5.

Bestem om du skal bruke et prefabrikkerte peisdeksel. Disse er enkle å installere og limes vanligvis over den eksisterende peisen. Det finnes mange størrelser og materialer, inkludert prefabrikerte tynne steinpaneler for peisområdet.

6.

Undersøk hvilke applikasjonsmetoder som skal fungere for peisen din. Disse vil variere avhengig av hvilket materiale du velger. For eksempel vil murstein over murstein eller hengende stein kreve mørtel, men et prefabrikert panel vil kreve lim.

7. Velg et materiale for å fullføre ditt eksisterende ildsted. Du kan dekke det med fliser, steiner, tre eller en kombinasjon. Refleksmetoden for kjelen vil også bli bestemt av det valgte materialet.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid klær, hansker, vernebriller og en åndedrettsvern, om nødvendig, mens du arbeider med materialer og lim som trengs for å ombygge en peis.
 • Peisen er ofte midtpunktet i en stue og kan legge til en varm, koselig følelse. En utdatert peis kan imidlertid lett forringe utseendet på et rom som ellers er veldig godt innredet. Remodeling en gammel peis kan ha en dramatisk effekt på innredningen din og kan gjøres rimelig med litt forskning og innsats. Å legge på en mantel kan også gjøre en stor forskjell i utseendet og gi en plass til å vise elementer. Det er mange forskjellige prefabrikerte mantel design å velge mellom, eller du kan designe ditt eget.

  Andre artikkelen

  Marble Gulv Tips
  Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
  Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
  Slik fliser en badekar og dusj
  Typer Tile Trim
  Slik bytter du bladet på en mitsag
  Slik installerer du Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
  Hvordan man forsegler meksikanske fliser
  Hvordan bygge et vegg akvarium
  Slik løser du tunge fliser på vegger
  Gipsplatenes historie
  Hvordan Crimp Pex Tubing
  Kan Keramiske fliser bli farget?
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  DIY: Baderomsmaling
  Badutstyr for funksjonshemmede
  Granittverktøy
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser