Hvordan Remodel Small Homes

Hvordan Remodel Small Homes 

1.

Finn og studere hjemme planløsning. Dette kan fortelle deg den samlede kvadratfotene og identifisere de vektbærende veggene. Hvis du ikke kan få denne informasjonen, kan du leie et hjem inspektør for å hjelpe deg.

Overvei eksisterende rom og hvordan du kan forbedre bruken. For eksempel, når du har en rekke små rom, kan du slå ut vegger mellom dem for å gjøre dem større flere bruksområder, som et åpent kjøkken som knytter seg til stuen. Ta hensyn til hvilke vektbærende vegger. Du må kanskje installere konstruerte bjelker for å omfordele vekten.

3.

Undersøk gangene. Hvis det lille huset har brede ganger, gjør dem smalere, og flytt dem til baksiden av huset. Dette vil bidra til å gjøre rommene større.

4.

Bytte døråpninger. Hvis du beveger døråpningene til kantene i rommet fra midten, kan du få mer plass ut av rommene. Du kan til og med erstatte tradisjonelle dører med skyvedører.

5.

Gjør huset tigh ter. Når du tar ned vegger, må du forbedre isolasjonen i rommene. Bytt ut vinduene med dobbelt- eller tremannsvinduer som er energieffektive. Hvis noen av vinduene har sørlig eksponering, forstørre dem for å benytte seg av denne frie varmen fra solen. Bytt vinduene i huset på nordsiden med mindre, og orienter rommene slik at de vender mot sør med gangene som går langs nordsiden av huset.

6.

Forbedre oppvarming og ventilasjonssystemer. Dette vil bidra til å gjøre huset mer energieffektivt. Vurder mindre, effektive systemer som: propan, som det er 90 prosent effektivt; tre pellet ovner; ventilasjonssystemer som passivt oppvarmer den innkommende friske luften ved hjelp av den varme luften allerede i huset. Et annet oppvarmingsalternativ er strålende gulvvarme, som holder huset varmt via rør av varmt vann som sirkulerer under gulvet. Solpaneler kan også legges til for å varme vannet og generere strøm.

7.

Gjenta lagringen i huset. Installer innebygde, redesign skap for å gjøre dem mer organisert. Ved å holde hjemmet ditt organisert, vil du kunne ha mer brukbart plass inne i huset.

8.

Velg solide farger, for eksempel blå eller brune, for å få rom til å bli større . Lysende tregulv og enkle, elegante skap kan også legge til renslighet og orden i huset.

Små hus kan være koselige, men de kan også være utfordrende. Mangelen på plass betyr at du må finne ut måter å ikke bare gjøre bruk av det rommet huset tilbyr, men å gjøre det på en måte som gjør at den virker stor og åpen. Når du ombygger et lite hus, gjør det til en mulighet til å få mest mulig ut av husets plass mens du gjør generelle forbedringer.

Andre artikkelen

Elektrisk Snekkerverktøy
Slik rengjør du tungen og sporet fra gjenvunnet tre
Stoff mykner i bakgrunnsbilde fjerning
Verktøy for måleområde
Bungalow takstiler for et hus
Formålet med House Wrap
Billige gulvverktøy
Hvordan få elektrisk kraft fra veien til et hus i et landlig eiendom
Hvordan lage Miterskår for gulvstøping
Hvordan lage stein gulvfliser
Hvordan bygge en Keramisk Tile Dusj Stall
Installasjonsveiledning for et underlag
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
DIY polerte gulvplater
Typer av metall ledd
Hvordan å buff et tre etasje
Slik Remodel Kitchen Cabinetry
DIY: Casement Windows
Hvordan å tette hull
Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater