Hva slags fliser er anbefalt for benkeplater?

Hva slags fliser er anbefalt for benkeplater? 

Granittfliser

Granitt er et ofte brukt materiale for benkeplater når de kjøpes i en flate. Granittfliser tilbyr samme holdbarhet og farge som granittplattform, med mindre bekostning. Granittfliser har samme vedlikeholdsbehov som granittplater; de trenger å bli forseglet med en impregneringsforsegler og vasket med steinrenser.

Marmorfliser

Marmor er en ofte brukt benkeplate i baddesign. Marmoren er for myk til å fungere godt i kjøkken, siden den kan flekke og ripe lett. Marmor fliser er perfekte for bruk i badet benkeplaten setting, men bør unngås i et kjøkken. Ta vare på marmor fliser på badet som enhver naturstein - tett dem regelmessig og rengjør dem med en steinrenser.

Porselenfliser

Porselen er et ekstremt slitesterkt materiale med lavt vannabsorpsjonshastighet. Mens porselen er mest brukt på gulv, kan porselen fliser også lage en flott benkeplate. Porselen vil ikke flekken, rive eller brenne og passer for et kjøkken- eller baderom benkeplate.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er også egnet for benkeplater. Keramisk fliser er et leire kroppsmateriale dekket av en tynn glasur. Mattefinish-glasur vil ha det beste på en teller, da riper vil dukke opp mindre enn på en blank overflate. Mange glansete keramiske fliser vil også holde seg godt på en benkeplate, siden varmen ikke vil skade flisene, og de fleste matvarer vil ikke flekke eller etse dem.

Keramiske fliser som skal unngås

Det finnes to typer keramiske fliser til unngå i bruk av benkeplaten. Sprukket eller sprø, fliser, som har sprekker som går gjennom glasur, er ikke egnet for tellere. Disse sprekkene kan absorbere vann eller matpartikler, noe som gjør det vanskelig å ta vare på flisene. Noen keramiske fliser med grønn glasur er heller ikke egnet for tellere. Kobber i glasur, som gir flisene sin grønne farge, kan reagere dårlig når det kommer i kontakt med syrer, som sitronsaft eller tomatsaus. Dette kan misfarge flisene dine raskt, så sjekk med produsenten av grønne glassplater for å se om de passer for motbruk. En fliser benkeplate er et godt alternativ til granitt eller solide overflate tellere. Tile er billigere per kvadratfot enn plateteller, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for budsjettbevisste huseiere. Tile er også dekorative og kan legge til farge og stil til ditt kjøkken eller baddesign når det brukes på tellere.

Andre artikkelen

Ideer for kjøkkenet bor
Teppegulv ulemper
Slik Refinish Skap Med Maling
Slik legger du travertinfliser
Slik installerer Styrofoam
Residential Siding Tips
Slik bytter du en baderomsuger
Slik installerer du hengebolter
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan trimme en bifold dør
Slik installerer Valset Vinyl Gulv
Typer stoffer brukt til blåst isolasjon
Slik installerer du oppvarmet flis
Keramisk dusjinstallasjon
Lag ditt eget gråvann, tørk, vel 55-gallon trommel
Tørrkabinett Ideas
Slik installerer du Home Air Conditioning Systems
Slik legger du en stengnekant på granittkledning?
Inexpencive Drywall Taping Tools
Marble Backsplash Ideas