Hva er rest på porselen?

Hva er rest på porselen? 

Porselenfliser Oversikt Porselenfliser er et kunstlagsflisprodukt laget hovedsakelig av leire eller lerstøv. Produktet er produsert under stort trykk og avfyrt til høye temperaturer. Resultatet er en flis som ikke er porøs, med en ekstremt lav vannabsorpsjonsrate. Hva dette betyr er at flisen ikke vil absorbere noe stoff, og noen rester eller film på flisen forblir på overflaten, noe som gjør det enklere å rydde opp.

Grout Haze

Hvis porselenfliser har nettopp blitt grouted , og de virker overskyet eller dekket i en film, kan dette skyldes grout dis. Grout dis er resterende partikler av sement som ikke ble fjernet helt fra flisens overflate under opprydding. Hvis fugemasse har bare vært på kort tid, kan den rengjøres av med et tørt papirhåndkle.

Hvis fugemassehudet har herdet på flisen, oppløs 1 kopp sukker i 1 gallon av varmt vann. Hell det på flisene og la det suge i tåket i noen timer. Rengjør fliser med en standard fliserør.

Sealerresidu

Mens de fleste porselenfliser ikke trenger tetting, bør polerte porselen fliser forsegles før fuging for å hjelpe til med å lette oppretting av smultringer. Din fugemasse kan også ha blitt forseglet, noe som resulterer i at overflødig sealer kommer på flisene. Hvis for mye sealer har kommet på flisene, kan det forlate en film.

Hvis selfangeren er frisk, kan du påføre flere selfangere på den for å emulger det gamle tetningsmidlet, rydde opp begge lagene samtidig. Hvis selfangeren er mer enn noen få uker gammel, kjøp en tetningsmasse for å fjerne den.

Tile Saw Residue

Hvis flisene dine nettopp er installert, og du har et mønster som kreves flere kutt, kan det hende du har fliser så rest på flisene. Tile sagene bruker vann til å avkjøle bladet når de kutter. Dette vannet kan blandes med flis støv for å produsere en slurry som kan komme på flisene dine, tørking der. Dette kan vises som en kalkaktig, hvit film. For å fjerne den, vask ganske enkelt fliser med fliser og skyll godt med klart vann.

Fabrikklim

Sjelden kan lim fra flisbeleggene komme på overflaten av porselenfliser. Dette etterlater et klissete rester som virker som kløfter av gul skorpe, eller som en nylig fjernet klistremerke. Et hvilket som helst løsningsmiddel vil fjerne dette lett, og den gule skorpe kan primet av med negler hvis det bare er en liten mengde. Porselen fliser blir produsert i nye og innovative design som kan forbedre alle rom i hjemmet. Derfor blir porselen installert i flere boliger enn noen gang før. Hvis du har porselenfliser i ditt hjem og det ser ut til å være en film eller rester på dem, kan dette skyldes noen få ting, som alle er flyttbare.

Andre artikkelen

Trimalternativer for utvendig vindu
Fordelene med Klar Mix Betong
Slik Tape u0026 Float
Hvordan lage en garasje etasje for flekk
Hvordan remodel en kjeller tak
Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
Slik fjerner du lakk fra kjøkkenskap
Slik bytter du en taklampe
Slik legger du på tregulv
Slik installerer du en vask i kjelleren
Slik planlegger du innfelt lys for et kjøkken
Forskjellen mellom ventilfri og ventilert gasspeis
Gjør det selv Stone Peis Mantle
Slik installerer du dørskjermer
Slik legger du Stamped Concrete
Slik fjerner du Old Countertop Laminate
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Hvordan påføre Stucco fra Gips
Slik lager du utvendig for maling
Den beste måten å bore glass