House Remodeling Grants

House Remodeling Grants  Fondene er tilgjengelige for å hjelpe huseiere med kostnadene ved eiendomsreparasjoner. I noen tilfeller er disse midlene tatt i form av lån og krever tilbakebetaling, men i andre tilfeller er midlene gitt som tilskudd uten tilbakebetaling forventet. En av de viktigste kvalifikasjonene for å motta tilskud er vanligvis at en persons inntekt ligger under et visst nivå, men dette er ikke alltid tilfelle. Bruk av pengene er begrenset til formålet med tilskuddet, og ofte en byrå gir et remodelingstillegg til en person med et bestemt behov eller som bor i et bestemt område.

General Remodeling

USAs Department of Agriculture (USDA) har et stipendprogram som er utformet for å hjelpe deg med å foreta nødvendige reparasjoner eller til omforming av hjemmet ditt av helsehensyn, for enkelhets skyld eller for noe annet formål. Bidraget administreres av USDA-kontoret i hver stat. Det kalles seksjon 504-programmet, og er kun tilgjengelig for huseiere som bor i boligen for å ombygge Selv om lån er tilgjengelige for et bredt spekter av mennesker, er det kun tilbud om tilskudd til huseiere som er 62 år eller eldre. For å være kvalifisert, må hjemmet ditt ikke ha en verdi høyere enn USDA-lånegrensen i området, kan ikke ha en in- bakken basseng og må være en boligkonsekvenser idered beskjeden for området. Din justerte husstandsinntekter kan ikke være over et lavt inntektsbeløp som er bestemt for å gjelde for området der hjemmet er. Pengene trenger ikke å bli tilbakebetalt, med mindre du selger hjemmet innen 3 år etter å få lånet.

Disability Accommodations

Ulike programmer er tilgjengelig for funksjonshemmede for å ombygge sine hjem for å gjøre dem tilgjengelige. De fleste av disse programmene administreres på statsnivå, og du kan finne dem ved å starte med statens funksjonshemmedekontor, som du finner på hjemstedets offisielle nettside. For eksempel har Connecticut et program for å gi deg et stipend til å ombygge hjemmet ditt for behovene til deg selv eller et funksjonshemmet familiemedlem. Dette programmet er behovsbasert, men gir tilstrekkelige midler til spesifikke prosjekter hvis det er godkjent.

Green Remodeling

I noen tilfeller er det bevilget midler til å ombygge huset ditt for å gjøre det mer 'grønt', som inkluderer værvarsling, oppvarming og kjøling utstyr, isolasjon, og andre miljøvennlige remodeling prosjekter. King County, Washington har et tilskuddsprogram som gir midler til huseiere ombygging for å oppnå et høyt nivå av grønn sertifisering. Bidragsbeløpet avhenger av den grønne karakteren prosjektet er tildelt på det tidspunktet det er godkjent av fylket. Disse tilskuddene varierer fra sted til sted og er ikke tilgjengelige på alle områder. For å finne ut om det finnes et slikt program i ditt område, ring din fylkeskommune eller se etter informasjon på fylkesnettstedet ditt.

Andre artikkelen

Dekoreringsideer for en diagonal peis
Hvordan lage Miterskår for gulvstøping
Tregulv vs. Pergo
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
Hvordan jobber strømventilene?
Slik installerer du marmor
Stained Concrete Instruksjoner
Tile Underlayment Alternativer
Vinyl Siding Design Ideas
Hvordan installere Real Wood Flooring
Definisjonen av ekspansive jordarter
Slik installerer du dusj surroundmurer
Typer av tre takkroker
Handicapped Krav til Toaletter
Flat Roofing Metoder
Polyuretanskum og dets produkter
Forskjellen mellom laminat og tre
Trimalternativer for utvendig vindu
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Hvordan å remodel bad inventar