Hjemmelaget elektrisk vindmølle deler

Hjemmelaget elektrisk vindmølle deler 

Vindhastighet

Før du blir for involvert i planleggingen av dette prosjektet, sjekk for å se hva gjennomsnittlig vindhastighet i ditt område er, ved å besøke US Department of Energy nettsted. Du bør ha minst 12 miles per time for å produsere tilstrekkelig energi. Hvis du har høye vindhastigheter og produserer mer kraft enn du bruker, kan du potensielt selge ekstra energi tilbake til verktøyet.

Blader

Bruk HDPE rørleggerør i stedet for den tradisjonelle PVC-røringen for å gjøre bladene. PVC er giftig for mennesker på grunn av kreftfremkallende kjemikalier som dioksin, vinylklorid og etylendiklorid. Ifølge Healthy Building Network, har disse kjemikaliene vist seg å forårsake kvinnelig infertilitet, fødselsskader og kreft.

Bruk bambus, hvis du ønsker å bli med naturlige materialer. Bambus vokser i naturen i varme klima, så det er potensielt ledig.

Klipp HDPE-røret eller bambus i tre like biter (lengde). Mål 6 tommer langs en lang kant og merk det punktet. Mål 2 tommer langs den buede kanten som starter ved hjørnet av den motsatte enden av bambusen, vinkelrett på det siste merket. eller bambusstengel fra 6-tommers mark til 2-tommers mark. Bruk sandpapir til å miste kuttstykkene i en vinge- eller luftskiveform for optimal bladytelse.

Malte deler

Bruk maling uten VOC (flyktig organisk forbindelser). Bruk av utvendig maling er viktig for å tåle utendørselementene. Det anbefales å male alle trebrikkene før de monteres. Slip de ikke-porøse materialene som rørene før maling. Unngå å male rørene i rørene slik at de passer sammen riktig, eller du kan male rørene etter at den er montert.

Nav for bladene

F inn en tannhjul med tenner som passer motoren. Bruk denne trissen som hub for å montere bladene med bolter. Bor hull for å passe boltene inn i navet og knivene.

Tårnstøtter

Lag en støttestruktur for tårnet ved å feste stålkabler og kjettinglengdebeslag til de fire sidene av tårnet. Sett kablene trygt inn i bakken. Da ikke-gjenvinnbar energi blir stadig knappe, vil bruken av vindkraft og andre kilder til fornybar energi øke. Den mest forseggjorte delen av å lage en vindmølle, er å samle hver av sine deler fordi hver del har noen komponenter eller prosesser for å gjøre det. Samlet sett er de fleste i stand til å lage en vindmølle selv innen en dag eller så.

Andre artikkelen

Slik konverterer du en garasje til en verksted
Slik bøyer du en baseboard
Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
Hvordan Prime Wood Paneling
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Slik fjerner du et veggpanelbad
Typer Kjøkken Skap Hengsler
Typer av bordsager
Bærbare hydrauliske verktøy
Hvordan justere Folding Closet Dører
Slik forbedrer du skorsteinsutkast
Teppegulv ulemper
Slik installerer du Armstrong Linoleum
Hvordan identifisere Asbest Gulv
Polyester Vs. Glassfiberisolasjon
Gipsvegg Reparasjonsverktøy
Kitchen Extension Ideas
DIY Dørstøping
Hvordan isolere vannvarmerør
Verktøy som kreves for flislegging